Kayserispor sezona evinde başlıyor

İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Lig Cemil Usta 2019-2020 Sezonundaki ilk maçını sahasında oynayacak.

Kayserispor sezona evinde başlıyor

İstanbul’da gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrasında İstikbal Mobilya Kayserispor’un maç takvimi belli oldu. Sezona sahasında Alanyaspor ile start verecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor, sezonu da sahasında oynayacağı Trabzonspor maçı ile noktalandıracak.
 
Fikstür çekiminde İstikbal Mobilya Kayserispor’u temsil eden yönetici Muhammed Ali Temel, hedeflerinin geçen sezondan daha başarılı bir dönem geçirmek olduğunu söyledi. Bu sezon yeni bir kadro kurduklarının altını çizen Temel, “Fikstür, tüm takımlara hayırlı olsun. Yine hakedenin şampiyon olduğu bir sezon olsun. Kayserispor olarak biz de ligin üst sıralarını hedefliyoruz. Lige de sahamızda başlayacağız. Bu bir avantaj. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmak için takımımız kamp çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 
 
16 Ağustos 2019’da başlayacak olan Süper Lig’de İstikbal Mobilya Kayserispor’un 17 haftalık ilk yarı fikstürü şöyle: 
1.Hafta Alanyaspor 
2.Hafta Ankaragücü (D) 
3.Hafta Galatasaray 
4.Hafta Antalyaspor (D) 
5.Hafta Denizlispor 
6.Hafta Konyaspor (D) 
7.Hafta Göztepe (D) 
8.Hafta Kasımpaşa 
9.Hafta Y.Malatyaspor (D) 
10.Hafta Fenerbahçe 
11.Hafta Gençlerbirliği (D) 
12.Hafta Sivasspor 
13.Hafta Beşiktaş (D) 
14.Hafta Ç.Rizespor 
15.Hafta G.Gaziantep (D) 
16.Hafta M.Başakşehir 
17.Hafta Trabzonspor (D) 
 
Kayserispor fikstürden memnun 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, fikstür çekimini değerlendirdi.
 
Ligin ilk maçını statlarında oynamanın avantaj olduğunu belirten İstikbal Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada “Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta sezonu hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız bir sezon olmasını temenni ediyorum. İlk hafta evimizde Alanyaspor’la oynuyoruz. İlk maçı kendi seyircimiz önünde oynamak bizim için avantaj. Lige zor yada kolay maç tahmini için şimdilik çok erken. Her takım muhakkak kadrosunu takviyeye yapıp güçlendirecektir. Uzun bir maratonun ilk başlangıcı olacak. Gelecek ve olursa gidecek oyuncularla yepyeni bir sezonda galibiyetlere imza atmak istiyoruz. Bütün takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. 
 
Hikmet Karaman’ın fikstür yorumu 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman fikstürü değerlendirdi.
 
Spor Toto Süper Lig’e sahasında Aytemiz Alanyaspor ile başlayacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor, hazırlıklarını Avusturya’da sürdürürken sarı kırmızı taraftarlar da takımı yalnız bırakmıyor. 
 
Gurbetçi taraftarlar Teknik Direktör Hikmet Karaman’a büyük ilgi gösteriyor. Engelli taraftar Ebubekir, sarı kırmızılı takıma başarı ziyaretinde Karaman ile son derece yakın bir tablo sergiledi. 
 
Genç taraftarlara ayrı bir yakınlık duyan Karaman, Kayserispor’u el birliği ile başarıya taşıyacaklarını söyledi. Fikstür ile ilgili düşüncelerini de söyleyen Karaman “17 takımla içeride ve dışarıda oynayacağız. Hangi takımla ne zaman oynayacağımızdan ziyade bizim sahada ne yapacağımız önemli. Biz sahada en iyisini yapmalıyız. Bunun için de son derece sıkı çalışıyoruz” dedi. HABER-FOTO: İHA