Kayserispor, seriyi sürdürmek istiyor

İstikbal Mobilya Kayserispor Pazar günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde sürdürüyor.

Kayserispor, seriyi sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 25.haftada deplasmanda zor bir sınava çıkacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor’da tek hedef 3 puan. Ligde son 10 maçta 5 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 32 puanla 7.sırada yer alan Sarı-Kırmızılılar seriyi sürdürmekte kararlı. Ligde kalan son 10 haftada seriyi devam ettirmek isteyen olan İstikbal Mobilya Kayserispor Pazar günü rakibi olan Çaykur Rizespor maçını kayıpsız geçip ardından oynayacağı Medipol Başakşehir maçını da kayıpsız geçerek milli araya keyifli girmek istiyor. 
 
Sarı-Kırmızılılar Çaykur Rizespor maçı için Cumartesi günü özel uçak ile Rize’ye gidecek. Sakatlıkları devam eden Bernard Mensah, Bilal Başacıkoğlu, Sakıb Aytaç ve Oğuzhan Berber dışında İstikbal Mobilya Kayserispor’da eksik oyuncu bulunmuyor.
 
Çaykur Rizespor-İstikbal Mobilya Kayserispor maçı Pazar günü saat 16.00’da Rize Didi Stadyumunda oynanacak. 
 
Kayserispor’da Chery takıma katıldı 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’un Hollandalı oyuncusu Tjaronn Chery dün takıma katılarak çalışmalara başladı.
 
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 25. haftasında Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Beşiktaş maçı öncesi annesinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine giden Hollandalı başarılı oyuncusu Chery dün takıma katılarak çalışmalara başladı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Hikmet Karaman ile kısa bir süre sohbet eden Chery ardından geçmiş olsun dileklerini kabul etti. 
 
Chery, Pazar günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında yeniden forma giyecebilecek. 
 
Rizespor-Kayserispor maçına Özkahya atandı 
 
Çaykur Rizespor ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında oynanacak kritik maça Halis Özkahya atandı. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Rize'de oynanacak Çaykur Rizespor-İstikbal Mobilya Kayserispor maçının hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK), bu kritik müsabakaya İstanbul Bölgesi Süper lig hakemi Halis Özkahya'yı görevlendirdi. 
 
Halis Özkahya, ilk kez Rizespor ile Kayserispor arasındaki bir müsabakada düdük çalacak. İstanbul Bölgesi hakemi, hem Rize ekibinin hem de Kayserispor'un 20 maçında düdük çaldı. Halis Özkahya'nın yönettiği maçlarda Rizespor, 4 galibiyet 4 beraberlik 12 yenilgi aldı. Kayserispor ise, Özkahya'nın yönettiği 20 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik 11 yenilgi aldı. Halis Özkahya, bu sezon Rizespor'un sahasında 1-1 berabere kaldığı Antalyaspor maçını, Kayserispor'un da sahasında 2-1 yenildiği Akhisarspor maçını yönetmişti. 
 
Çaykur Rizespor ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında Pazar günü oynanacak müsabakada Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ile Hakan Yemişken yapacak. Emre Malok da maçın 4. hakemi olarak görevlendirildi. 
 
Jean Armel Kana Bıyık’tan şık gol 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’un Kamerunlu başarılı savunma oyuncusu Jean Armel Kana Bıyık, antrenmanlardaki hırsı ve isteği ile dikkat çekiyor. 
 
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 25.haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor’da keyifler ve moraller yerinde. Dün yapılan antrenman öncesi Sarı-Kırmızılıların Kamerunlu savunma oyuncusu Jean Armel Kana Bıyık, şık bir gol imza attı. Kaleden kaleye gol atan Jean Armel Kana Bıyık attığı şık gol sonrası büyü sevinç yaşadı. Antrenmanların neşe kaynağı olan Kana Bıyık, son haftalarda oynadığı futbolla dikkat çeken Kana Bıyık, taraftarın beğenisini kazandı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jean Armel Kana Bıyık’ın İstikbal Mobilya Kayserispor’da kalıp olmayacağı sezon sonu belli olacak. 
 
Kayserispor’u minikler ziyaret etti 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’u dün yapılan antrenmanında özel ziyaretçileri yalnız bırakmadı.
 
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 25. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor’da dün yapılan antrenmanını çocuklar ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonunca (UNICEF) hazırlanan 'Ver Elini Kardeşim' projesi kapsamında çocuklar antrenmanı ziyaret ederek futbolcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çekinerek Rizespor maçında başarılar dilediler. Teknik Direktör Hikmet Karaman çocuklar ile yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çekindi. 
 
Futbolcuları ve teknik heyeti gören çocuklar büyük sevinç yaşadı. Misafirlere kulüp tarafından Kayserispor atkısı dağıtıldı. HABER-FOTO: İHA