Kayserispor Mert'i transfer etti

İstikbal Mobilya Kayserispor dış transferde Mert Kula ile sözleşme yaptı.

Kayserispor Mert'i transfer etti

İstikbal mobilya Kayserispor, Sarıyer'den Mert Kula ile sözleşme yaptı. Stoper mevkiinde oynayan Mert Kula 3 yıllık imzayı attı. 
 
24 yaşındaki genç futbolcu geçen sezon Sarıyer ve Menemen Belediyespor'da oynadığı 24 maçta 1995 dakika sahada kaldı. Mert 4 kez sarı kart görürken 2 kez de gol atma başarısı gösterdi. 
 
Kayserispor Plange'yi idmana aldı 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor Nii Plange'yi idmana aldı. 
 
Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonun ilk çalışmasını bugün gerçekleştiren İstikbal Mobilya Kayserispor'da eksik çoktu. Geçen sezondan kadroda bulunan kaleci Lung, Bernard Mensah, Hasan Hüseyin Acar, Atila Turan, Emre Demir, yeni transferler Ziya Alkurt ve Mert Kula ile U19 takımı oyuncularının katıldığı idmanda yeni bir isim vardı. 
 
Ganalı futbolcu Mensah'ın tavsiyesi üzerine sarı kırmızılı takımın ilk idmanına Nii Plange alındı. 
 
30 yaşındaki Ganalı futbolcu Portekiz ligi takımlarından FC Cesarense takımında oynuyordu. 30 Haziran'da sözleşmesi biten Plange ile ilgili son kararı teknik direktör Hikmet Karaman verecek.
 
Ziya ilk kez Süper Lig'de oynayacak 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor'un yeni transferi Ziya Alkurt, ilk kez Süper Lig'de forma giyecek. 
 
Geçen sezonu Denizlispor'da tamamlayan ve bugün de İstikbal Mobilya Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme yapan Ziya Alkurt, bir ilki yaşayacak. 29 yaşındaki futbolcu, 10 sezondur forma giydiği profesyonel liglerde ilk kez Süper Lig'de oynama fırsatına erişecek. 
 
Sırasıyla Sürmenespor, 1461 Trabzonspor (2 sezon), Beşikdüzüspor, Bayrampaşa (2 sezon), Orduspor (2 sezon), Giresunspor ve son 3 sezondur da Denizlispor forması giyen Ziya Alkurt, 293 profesyonel maçta 67 gol atarken 50 kez sarı kart 3 kez de kırmızı kart gördü. 1.82 cm boyundaki Ziya Alkurt, Bayrampaşa ile TFF 3.Lig'de, Denizlispor ile de Spor Toto 1.Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadı. Geçen sezon Denizlispor forması ile 28 müsabakada görev yapan 29 yaşındaki Ziya Alkurt, 2'si kafayla olmak üzere 10 gole imza koymuştu. HABER-FOTO: İHA