KAYSERİ'DE SARIOĞLAN KRiZi ÇIKTI

Uzun süredir beklenen AK Parti'nin adayları yarın açıklanacak olmasına karşın Cumhur ittifakı tarafları AK Parti ve MHP arasında Sarıoğlan krizi çıktı. MHP, Sarıoğlan yerine Felahiye'de kendi adayının desteklenmesini istiyor.

KAYSERİ'DE SARIOĞLAN KRiZi ÇIKTI

MHP SARIOĞLAN YERiNE FELAHiYE’Yi iSTEDi FiLELER
 
31 MART Yerel Seçimleri için AK Parti adaylarını yarın saat 13.30’da Kadir Has Kongre Merkezi’nde açıklayacak. Cumhur ittifakının ortakları MHP ve AK Parti arasında Sarıoğlan konusunda yaşanan anlaşmazlığın çözülmesi için tarafların görüşmeleri akşam saatlerine kadar devam etti.
 
Uzun zamandır açıklanması beklenen adaylar nihayet yarın netlik kazanacak olmasına karşın Cumhur İttifakı arasında çıkan Sarıoğlan krizi dün günboyu devam eden görüşmelere rağmen netlik kazanmadı.
 
CUMHUR İtifakı’nın tarafları olan MHP ve AK Parti’nin Kayseri’de Sarıoğlan adayı konusunda son gün anlaşmazlık çıkması gün boyu her iki partide de hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Parti kulislerine yansıyan bilgilere göre, daha önceleri MHP’nin adayının destekleneceği ifade edilen Sarıoğlan’ın yerine MHP’nin Felahiye’yi istediği bilgisi gündeme bomba gibi düştü. İttifak ortaklarının Sarıoğlan konusunda gazetemiz baskıya girdiği saatlerde mutabakat sağlayamadığı bilgisi alındı. HM