Kayseri'de futbol şöleni

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş Kayserispor maçının iki takım adına da iyi geçmesi dileklerinde bulundu.

Kayseri'de futbol şöleni

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Erol Bedir, maçın tüm futbol severler adına keyifle izlenecek bir performansta geçeceğine inandığını belirtti. Başkan Erol Bedir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Süper ligde, halen Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte 26 puanı bulunan KAYSERİSPORumuz,bu hafta sonu (Pazar günü saat 19.30 ) kendi evimizde puan sıralamasında aynı puandaki rakibimiz Beşiktaş ile amansız bir mücadeleye çıkacaktır.Ligin en iyi futbol oynayan 2 ekibinin zirve mücadelesi inanıyorum ki; tam bir futbol şöleni şeklinde geçecek ve sahada veya televizyonda izleyen milyonlarca futbolsever keyifle izleyeceklerdir.
 
Bir tarafta,Avrupa'da gururumuz olan ve göğsündeki ay-yıldızlı armasıyla şampiyonlar liginde başarıdan başarıya koşup,kem kendisine hem ülkemize puan kazandıran Beşiktaş,diğer yanda ise özellikle son 1 yıldır sözüm ona tüm otoritelerin ?! ve çok bilmişlerin tahminlerini alt-üst edip her geçen hafta süperligdeki etkinliğini artırmış ve sahasında namağlup bir KAYSERİSPOR...
İki formda ve güçlü takım mücadelesine sahne olacak Kadir Has stadında,takımımızın bir büyük avantajı var ki; o da BÜYÜK KAYSERİSPOR TARAFTARI'dır.Tamamen dolu tribünlere oynanacak maçta coşkulu taraftarımızın etkisini fazlasıyla hissedeceğimizi düşünüyorum.
 
Büyük taraftarımız ;her zaman olduğu gibi,maç bitimine kadar küfür ve hakaret içermeyen yoğun tezahüratlarıyla takımımızın arkasında durmalı ve yönetim-takım-taraftar bütünleşmesinin ne olduğunu bu vesileyle tüm sporseverlere göstermelidir.
 
Bu sağlandığı taktirde;başarının,geleceğine ve halen puan sıralamasındaki yerimizi bize layık görmeyen ve her hafta değişik kişiliklerde vücut bulan "Başarıyı görememe veya kabullenmeme"hastalıklarını da tedavi edeceğine inanıyorum.
"Cesaret?" dediğimizde-İstanbul trafiğine çıkmayı,
"Alın teri? " dediğimizde-Sıcaktan terlemeyi anlayanlara
"Birlik-beraberlik-inanç-takım ruhu?"dediğimizde -onlar karın doyurmaz
"Üst sıralar?" dediğimizde-ne işiniz var yukarılarda diyenlere ,
"Büyük taraftarımız?" dediğimizde -sadece belli sayıdaki kişileri düşünenlere ,
Kısaca ,büyük kentlerde ikamet edip,ufukları küçük olan ,Anadoluyla-Kayseriyle ilgili hiçbir fikre sahip olmadan fikir yürüten fikir fukaralarına da iyi bir cevap olacaktır.Gerçek futbol otoriteleri ve tarafsız yorumcuları bir kenara koyarak,sadece büyük bütçeli takımlara kalemşörluk veya sözcülük yapan şahıslara da tavsiyem şu olacaktır.
 
"Deniz seviyesinden 1054 metreyi görebilmek için,yukarıdan değil ,yukarıya bakmak gerekir".
 
Bu duygu ve düşüncelerle,öncelikle değerli rakibimiz Beşiktaşa bu akşamki şampiyonlar ligi maçında başarılar diliyorum.Zirve mücadelesi yapan diğer takımlarla yaptığımız maçlarda verilmeyen penaltılar ve elle atılan goller sayesinde galibiyet sevinci yaşayamamış ancak mağlup da olmamıştık.Pazar günü büyük ve centilmen taraftarımız önünde oynayacağımız maçtan ise galip gelen taraf olacağımıza yürekten inanıyor, tüm camianın da inanmasını rica ediyorum.” HABER: İHA