KAYSERİ UĞUR OKULLARI KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Kayseri Uğur Okulları tarafından, kitap sevgisi ve okuma alışkanlığının kazandırılması amacı ile Kayseri'deki 6 noktada kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

KAYSERİ UĞUR OKULLARI KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Cumhuriyet Meydanı, Abdullah Gül Üniversitesi bahçesi, Erciyes Üniversitesi Kütüphanesi önü, Alparslan Parkı, Büyükşehir Belediyesi önü, İldem Tramvay Hattı ile Talas-Cemil Baba Tramvay Hattı olmak üzere toplam 6 noktada düzenlenen kitap okuma etkinliğine okul öğrencileri, yöneticileri, öğretmenleri ve görevlileri katıldı.
 
Konuya ilişkin; "Uğur Okulları olarak öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, yöneticilerimizin ve kurumumuzdaki tüm çalışanlarımızın belirlenen saatlerde okullarımızda sevdikleri bir kitabı okuyarak hem ‘5 dil 2 beceri’ anlayışımızdaki anadili bilincine sahip olmalarını, hem de okuma kültürü kazanmalarını amaçladık. Ayrıca bu çalışma ile öğrencilerimizin küçük yaştan başlayarak kitap okuma alışkanlığını kazanacağını düşündük” ifadelerine yer verildi. Her yaştan öğrencilerin, yöneticilerin, öğretmenlerin ve çalışanların kitap okuma etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
 
Etkinliğe Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi 'nin destek verdiği öğrenildi. HABER: KAAN AKBAŞ