Kayseri Spor Adamları Derneği '6.Vefa Gecesi' düzenledi

KAYSERİ Spor Adamları Derneği, sporda '6. Vefa Gecesi'ni gerçekleştirdi. Gecede spor adamları, yönetici, hakem ve sporculara ödül verildi.

Kayseri Spor Adamları Derneği '6.Vefa Gecesi' düzenledi

Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye, tanınmış spor adamları ve davetliler katıldı. Kayseri Spor Adamları Derneği'nin gecesi, saygı duruşu, İstiklal Marşı, şehitler ve merhum spor adamları için okunan Kur'an tilaveti ve hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı. Dernek Başkanı Halil Severcan, "Amacımız spora hizmet etmiş faal futbolculuğu, yöneticiliği, antrenörlüğü, hakemliği, il temsilciliğini spor adamlarını bir araya getirmek birbirlerinden haberdar olmalarını sağlamak. Geçmişte yaptıkları hizmetlerin bir nişanesi olarak onur belgesi ve plaket vererek onlara çam sakızı, çoban armağanı vefada bulunmak. Ebediyete intikal edenleri hatırlayıp hep birlikte burada rahmet okumak. Bu zamana kadar 100 spor adamına onur belgesi ve plaket takdim etmiştik. Bugünde 20 spor adamına daha onur belgesi ve plaket vereceğiz. Gönlümüz spor camiasını alacak kadar geniş. Bu vefa gecesine katılan herkese teşekkür ederim" dedi.
 
Daha sonra vefa gecesinde, spora çeşitli şekillerde emeği geçen spor adamlarından; Ahmet Türkmen, Atakan Orhon, Emir Alpaslan, Erol Teke, Fahrettin Öztaş,  Hakim Usta, Harun Uslu, Hayri Şişlioğlu, İsmail Sönmez, Kemal Avcıl, Latif Büber, Mehmet Batur, Mustafa Gayret, Mustafa Tevatiroğlu, Necati Göçer,Şahin Kubilay, Ömer Sağıroğlu, Sabri Büyükbahçeci, Sezai Çamdalı ve Umur Toker'e onur belgesi ve plaket verildi. Düzenlenen gece hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu. HABER-FOTO: DHA