KAYSERİ EN ÇOK ARANAN İLLER ARASINDA

Kayseri, turizm bakımından en çok aranan iller arasında yer aldı.

KAYSERİ EN ÇOK ARANAN İLLER ARASINDA

30’dan fazla uluslararası pazarda seyahatseverlere hizmet veren ‘seyahat arama’ web sitesi ‘momondo’da, en fazla arama yapılan iller arasında Kayseri de yer buldu. 
 
EN ÇOK ARANANLAR ARASINDA KAYSERİ DE VAR
 
Söz konusu web sitesindeki ‘popüler şehirler’ bölümündeki momondo üzerinden en çok aranan şehirler listesinde; İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Trabzon, Gaziantep, Bodrum, Lefkoşa gibi Türkiye ve Kıbrıs'taki il ve yerleşimlerin yanı sıra Londra, Kiev, Moskova, Amsterdam, Düsseldorf, New York, Bakü, Bangok, Berlin, Paris, Frankfurt, Münih, Odessa ve Kopenhag gibi dış şehirlerin de en çok aranan turistik iller arasında bulunduğu görülürken, Kayseri'nin de en çok aranan iller arasında yer aldığı dikkatleri çekti. 
 
KAYSERİ ULAŞIMI METHEDİLDİ 
 
Web sitesinde ayrıca Kayseri hakkında bilgiler de verilirken, Kayseri’yi ziyaret için en ideal mevsimin ilkbahar olduğu bildirildi. Kayseri’yi ziyaret etmek isteyen seyahatseverlere Kayseri’deki ulaşım konusunda da bilgiler veren site yönetimi, şu ifadeler eyer verdi; ‘Kayseri’de ulaşım, beklentileri karşılıyor. Her kentte olduğu gibi burada da toplu taşımayı finanse eden kartlar, bilet satış noktalarından temin edilebiliyor. Kayseri toplu taşıma sistemi genellikle otobüsler üzerinden ilerliyor. Neredeyse her noktaya merkezden hareket eden bir otobüs bulunuyor. Bunun yanı sıra Kayseri tramvay açısından da işlek bir il. Kayseri tramvay durakları, Organize Sanayi – İldem Yönü ve Cumhuriyet Meydanı – Talas arasını kapsıyor.’ HABER: KAAN AKBAŞ