Kanarya transferin gözdesi

Erciyes'in hem en golcüsü hem de en hırçını olan Tayyib Kanarya, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Gelen teklifler ise kulüpte muhatap olmaması nedeniyle yanıtsız kalıyor.

Kanarya transferin gözdesi

DİKKATLERİ ÇEKMEYİ BAŞARDI
 
Erciyesspor, tarihinin en sıkıntılı dönemini geçirse de Tayyib Kanarya, performansıyla alkış aldı. Ligin ilk yarısında 16 maçta forma giyip 5 gollük katkıda bulunan, 7 sarı ve 1 kırmızı kartlada dikkatleri çeken Tayyib Kanarya, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Birçok ekibin dolaylı yoldan teklifte bulunup kadrosuna katmak istediği Tayyib Kanarya ise ayrılık fikrine sıcak bakıyor. Futbol yaşantısında yeni bir sayfa açma niyetinde olan Tayyib Kanarya, “Geleceğimi düşünmek zorundayım. Bazı teklifler aldığım doğru fakat kesinleşen birşey yok. Ara transfer dönemi de resmen başlamadığı için somut adım atılmıyor. Önümüzdeki günlerde herşey netleşir. Şuanda kesinleşen bir durum yok” dedi. 
 
MUHATAP BULUNAMIYOR
 
Erciyesspor’da ikinci kayyum heyetinin başlaması için geri sayım başlasa da şuanda kulüpte yetki karmaşası yaşanıyor. Yönetimi olmayan ve dernekler yasasına göre kimseninde imza yetkisinin bulunmadığı mavi-siyahlılar’da adeta başıboşluk hakim. Tayyib Kanarya başta olmak üzere diğer oyuncular da teklifler alsalarda kulüpte yetkili muhatap olmaması sebebiyle kimse somut adım atamıyor. Birçok sorunu olan kulüpte sorunu çözecek muhatap olmaması en büyük sıkıntı. Teknik heyet, oyuncular, kulüp personeli adeta sahipsiz kalmış durumdalar. Gözler sulh mahkemesinin atayacağı kayyum heyetine çevrilmiş durumda. HABER: CELAL KÖSEDAĞ-FOTO: İHA