İDEAL EĞİTİM KOLEJİ 'İDESİS' İLE EĞİTECEK

Sektördeki 16 yıllık tecrübesini Talas TOKİ'de yapımı süren yeni binasında eğitim camiasının hizmetine sunmaya hazırlanan İdeal Eğitim Koleji, 'İDESİS' eğitim sistemi ile öğrencilerini yarınlara hazırlayacak.

İDEAL EĞİTİM KOLEJİ 'İDESİS' İLE EĞİTECEK

Kayseri’nin en hızlı büyüyen, gelişen ve genç nüfusuna hitap eden ilçesi Talas’ın merkezi sayılan Yenidoğan Mahallesinde Erciyes ve Kayseri Üniversiteleri arasında açılacak  İdeal Eğitim Koleji’nin eğitim sisteminde uygulamaya koyacağı prensipler de dikkat çekiyor. 
İdeal, Disiplin, Ekip, Sevgi, İlgi ve Sistem (İDESİS) prensipleri ile Kayseri’de eğitimin marka değeri olmaya devam eden İdeal Eğitim Koleji “Nesiller başarılı olduğu ölçüde mutludur, İdeal Eğitim Sistemi; başarılı ve mutlu nesiller yetiştirir, Başarı için varız” sloganıyla temel hedefini özetliyor. 
REHBERLİK, AKADEMİK BAŞARI, YABANCI DİL EĞİTİMİ
İDESİS adıyla patenti alınan bu 7 temel unsurdan ‘Sistem’in de Rehberlik, Akademik Başarı ve Yabancı Dil Eğitimi şeklinde 3 ana ayağı bulunuyor. 
Öğrenciyi tanımak ve onun ihtiyaçlarına uygun eğitim modeli geliştirmek, onun çalışma alışkanlıklarını şekillendirmek öğrencinin başarısı için şarttır. Rehberlik çalışmaları kapsamında öğrenci takip edilir, kontrol edilir ve veli ile işbirliği içinde başarıya ulaşması hedeflenir.
Bir diğer temel ayak ise akademik başarıdır. Kayseri’nin en profesyonel kadrosu ile öğrenciye temel dersler aktarılırken konu tarama testleri ve online deneme sınavları ile öğrencinin başarısı ölçülürken etütler ile bilgiler pekiştirilir. Ayrıca akademik başarının yanında alanında uzman Görsel Sanatlar ve Bedensel Aktivite uzmanları ile hem deşarj olacağı hem de yeteneklerini geliştireceği imkanlara sahip olur. 
Sistem unsurunun son ayağını ise Yabancı Dil Eğitimi oluşturur. Türk eğitim sisteminin kanayan yarası olan bu konuda American Life ile işbirliği içerisinde çalışılarak öğrencilerin yabancı dil eğitimini en iyi şekilde alması sağlanıyor.İdeal Eğitim Koleji sadece Amerika’da değil dünyada 250 üniversitede C1 sertifikası ile dil yeterliliği konusunda öğrencilerine avantaj sağlıyor. C1 sertifikası ile öğrenciler Amerika’da dil hazırlığı yapmadan doğrudan üniversiteye kayıt hakkı kazanıyor. (KURUM HABERİ)