Haymana 'Talas'taki Trafik Çilesini Bitireceğiz'

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, Talas Atatürk Bulvarı'nda akşam saatlerinde yoğunlaşan ve adeta çileye dönüşen trafik sorununa çare olacaklarını belirterek, 'Hemşerilerimizi bu çileden kurtaracağız' dedi.

Haymana 'Talas'taki Trafik Çilesini Bitireceğiz'

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, seçim çalışmalarına Reşadiye, Akçakaya ve Endürlük Mahallelerini ziyaret ederek devam etti.
 
3 Mahallede de ilgiyle karşılanan Av. Osman Haymana, vatandaşın sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri, tarım ve hayvancılıkla uğraştıklarını ve her geçen yıl zarar ettiklerini söyledi.
 
İlaç, gübre, elektrik, mazot ve hayvan yem fiyatlarındaki fahiş artışın bellerini büktüğünü belirten vatandaşlar, Av. Osman Haymana’dan sorunlarına çare olmasını istediler.
 
Av. Osman Haymana, mahalle ziyaretlerinin ardından Talas Atatürk Bulvarında oluşan yoğun trafikte bekleyen sürücüleri araçlarında ziyaret etti.
 
Sürücüler, Av. Haymanaya, “Kurtarın bizi bu çileden. Böyle trafik olur mu?” diyerek tepkisini dile getirdi.
 
İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana ise, Talas’taki trafik sorununu çözeceklerini belirterek, “Talas her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Bunu bir Belediye Başkanı’nın görmemesi mümkün değil. Bunu görüp önlem almak gerekir. Tramvay getirdim demekle olmuyor bu işler. Tramvayı getirdiniz ama Talas’ta olmayan bir trafik sorunu doğurdunuz! Biz yaptık ve oldu demekle bu işler olmaz. Yaptığınız işler sorun doğurmayacak. Yaptığınız her iş bir sonraki adıma kapı aralayacak. Sayın Başkanın kendisi Harita Mühendisi ama şehir planlamasını bilmiyor!  Reşadiye, Akçakaya ve Endürlük Mahallelerimizi ziyaret ettik. Ülkedeki ekonomik koşulların faturası buralarda yaşayan hemşerilerimize ağır gelmekte. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan milletimiz, borç batağına saplanmış halde. Tarla hasadını bekleyen çiftçi kardeşlerimiz, hasat parasıyla rahat bir hayat yaşamak yerine, borç batağından çıkmak için bütün parasını harcıyor! Hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimiz yine aynı şekilde bataklıktan çıkmanın yolunu arıyor! Kardeşlerimizi kaderlerine terk edemeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik duygularımızla, inşallah Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı Talas’ta değişim olacak ve Talas’taki tüm sorunları ilçeden hep birlikte kovacağız” dedi. BÜLTEN