Haymana 'Talaslılar, Talas'ın Sorunlarını Çok İyi Biliyor'

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, vatandaşların Talas'ta oluşan tüm sorunların farkında olduğunu belirterek, 'Talas'ı yaşanabilir bir ilçeye hemşerilerimizle birlikte dönüştüreceğiz.' dedi.

Haymana 'Talaslılar, Talas'ın Sorunlarını Çok İyi Biliyor'

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, seçim çalışmalarını Talas Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret ederek devam ettirdi.
 
Esnaf ziyaretine İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, İyi Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş ve gönüllüler de katıldı.
 
Esnafın sorunlarını dinleyen Av. Osman Haymana ve beraberindekiler, tüm sorunları Talaslılarla birlikte çözeceklerini söyledi.
 
Av. Osman Haymana, Türk Dünyasının ve Talaslıların 21 Mart Nevruz Bayramını kutladı. Av. Haymana, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nü de unutmadı.   
 
Talas’ı Yarınlara Birlikte Taşıyacağız
 
Talas’ta yaşayan vatandaşların tüm sorunlardan haberdar olmalarının sevindirici olduğuna dikkat çeken Av. Haymana, “Yola çıkmadan önce Talas’ın sorunlarına dönük yaptığımız tespitler Talaslı hemşerilerimiz tarafından da biliniyor olması çok önemli. Talaslı hemşerilerimiz eğitim seviyesi yüksek olduğundan bilinçli seçmen profiline bire bir uyuyor. Gittiğimiz her yerde görüştüğümüz her vatandaşımızdan sorun duymak gerçekten bizleri üzüyor. Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun Talas için hiçbir şey yapmadığı o kadar açık ki; ilçeye yeni gelenler bile hemen fark ediyor hizmet açığından oluşan sorunları. Palancıoğlu’nun yerine aday gösterilen ve aynı partiden olan Mustafa Yalçın’da Talas için bir şeyler yapılmadığından şikayetçi! Talas’ta mesken sorunu sorun olmanın da ötesine geçmiş, betonlaşma insanları şiddete meyil eder hale gelmiş, trafik adeta çileye dönmüş, insanlar toz yığınlarından oksijene hasret kalmış! Ekonomik kaygılar hemşerilerimizi tek düşündüren ciddi bir sorun olduğu halde, hizmet açığından doğan sorunlarla birlikte ekonomik kaygıların giderilmesi için belediyenin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini biliyorlar. Ancak belediyenin bir adım atmadığının da farkındalar. Soruyor bizlere hemşerilerimiz, ‘Biz insan değil miyiz, hepimizi Allah yaratmadı mı, bizlere hizmet etmek için sözler vererek oyumuzu alanlar bizlere neden hizmet etmiyor? Bu mudur verilen sözlere inanmanın karşılığı? Ağzından, dilinden Allah’ı düşünmeyenler bilmezler mi yalan söylemenin kul hakkına girdiğini ve büyük günah olduğunu?’ diyorlar. Bu sözlere ne cevap verebilirsiniz? Kesinlikle hemşerilerimizin sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Talaslı hemşerilerimizin her şeyin farkında olmaları Talas’ın geleceği açısından da çocuklarımız açısından da son derece önemli. İnşallah 1 Nisan sabahı bam başka bir güne uyanacağız ve hemşerilerimizle birlikte Talas’ımızı geleceğe taşıyacağız.” dedi. BÜLTEN