Haymana 'Talaslı Köylüleri Belediye'den Kovanlar Utansın'

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, derdini anlatmak ve sorunlarına çare bulmak için belediyeye gelen Talaslı köylülerin tüm kapıların yüzlerine kapanmasına dikkat çekerek, 'Belediye hepimize eşit hizmet için vardır. Şehirliyi kapıda karşılayıp, köylüye kapıyı kapatanlar utansın.' dedi.

Haymana 'Talaslı Köylüleri Belediye'den Kovanlar Utansın'

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, seçim çalışmalarına Talas’ın kırsalda kalan Kuruköprü Kamber ve Alaybeyli Mahallelerini (köylerini) ziyaret ederek devam etti.
 
Mahallelerdeki kahvehanelerde vatandaşlarla buluşan Av. Osman Haymana, sorunları dinledi.
 
Tarım ve Hayvancılık Can Çekişiyor!
 
Geçimlerini tarım ve hayvancılıkla sağlayan mahalleliler, yaptıkları işlerden zarar ettiklerini ama başka yapacak işleri olmadığı için bu alandaki faaliyetlerine devam etmek zorunda olduklarını belirttiler. Sorunlarını anlatmak ve çare bulmak için belediyeye gittiklerini savunan mahalleliler, kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini ve kapıların yüzlerine kapandığına dikkat çektiler. Tarım ve hayvancılık sektörünün can çekiştiğini belirten mahalleliler, seçimden seçime mahallesine gelenlere cevabı sandıkta vereceklerini ifade ettiler.
 
Milletimiz Kendine Yapılanı Asla Unutmaz
 
Tarım ve hayvancılık alanında oluşan sorunların kaynağını çok iyi bildiğini belirten İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, “Yerli ve milli olmaktan bahseden siyasal iktidar maalesef yerli ve milli olan tarım ile hayvancılık sektörümüzü yok etme noktasına getirdi! İsrail başta olmak üzere batı Avrupa ülkelerinden ithal edilen tohumlarla yerli tohumun tarihe karıştığı ülkemizde, Sırbistan başta olmak üzere Güney Amerika ülkelerinden islami usullere uygun olmadan kesilen etlerin sofralarımıza geldiği gerçeğini yaşıyoruz! Geçimini yalnızca tarım ve hayvancılık sektörüne bağlayan köylü kardeşlerimizin bu yanlış politikalardan nasıl etkilendiği, yaşamına nasıl devam ettiği, mutlu olup olmadığı maalesef siyasal iktidarın hiç umurunda olmadı! Kendilerine ait belediyelerde köylü kardeşlerimiz sorunlarını anlatmak için gelse kovuluyor! Belediye hepimize eşit hizmet için vardır. Şehirliyi kapıda karşılayıp, köylüye kapıyı kapatanlar utansın. Bu milletten 17 yıldır oy istiyorsunuz, bu millet sizlere güveniyor ve oy veriyor ama sizler bu milletin nasıl yaşayıp yaşamadığını umursamayacaksınız! Siz böyle yaparsanız artık sorunlarla boğuşmak zorunda bıraktığınız bu millet sizlere güvenmez ve gereken cevabı da sandıkta verir. Milletimiz kendisine yapılanı asla unutmaz ve affetmez. Bizim dönemimizde belediyede muhasebe odası dahil hiçbir kapı kapalı olmayacak ve sonuna kadar herkese açık kalacak.” dedi. BÜLTEN