HACILAR'DA 18 DERSLİKLİ ORTAOKUL PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile Hayırsever Ali Şaşoğlu arasında yeni yapılacak olan ortaokul için protokol imzalandı.

HACILAR'DA 18 DERSLİKLİ ORTAOKUL PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi alanına yaptırılacak olan 18 derslikli ortaokul için Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Hayırsever iş adamı Ali Şaşoğlu tarafından protokol imzalandı. Kentsel Dönüşüm Projesinde önemli bir yere sahip olan ortaokulun 2020 yılında eğitim öğretime başlaması planlanıyor.
 
Hayırsever Ali Şaşoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, “Hacılar’a hayır yapmaktan, biz zevk alıyoruz. Eğer Cenab-ı Allah’ta emir verir de müsaade ederse hayatım daha devam ederse daha da iyilerini daha da büyüklerini yaptırmayı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Hacılar ilçesinde yapılacak olan ortaokulun yapımını üstlenen Hayırsever Ali Şaşoğlu’na teşekkür eden Başkan Özdoğan ise, “Bugün güzel ve hayırlı bir protokol için buradayız. İlçemizin değerli hayırseveri değerli büyüğümüz Ali Şaşoğlu amcamızın kentsel dönüşüm alanı içerisinde yaptıracağı 18 derslikli ortaokulumuzun protokolünü imzalamak üzere bir araya geldik. Ben bu güzel hayrı için Ali Şaşoğlu amcamıza çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde eskilerin yerine yenisini yapacağımız inşaatların arasına birde böyle güzel bir ortaokulu kazandırmış olacağız. Kendisi sağ olsun bu konuda bize her türlü maddi, manevi desteği verdi. Bunu da büyük bir keyifle, büyük bir özveriyle yapıyor. İlçemize yaptığı daha önceki okullarımız, camilerimiz için de kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Rabbim birine bin versin, Allah hayrını kabul etsin. Kazasız belasız inşaatımız olsun inşallah. Şaşoğlu amcamız bu protokolden hemen sonra kepçenin girmesini istiyor. Mimari işlerini tamamladı. İnşallah bir an önce de kepçemiz girecek. Gerekli çalışmalar başlayacak. Kazasız belasız bu okulumuzu ilçemize kazandırmış olacak. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlı mübarek etsin. İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin.” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından 18 derslikli okulun protokolü imza altına alındı.
 
HACILAR’DA ÇALIŞMALAR OLDUĞU YERDEN DEVAM EDİYOR
 
Hacılar Belediyesi bahar mevsiminin gelmesinin ardından yol yapım çalışmalarına başladı.
 
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin hafta sonu da yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bilal Özdoğan, “Hacılar Belediyesi olarak olduğumuz yerden çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi
 
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Yediağaç ve Beğendik Mahallelerinde hafta sonu yürütülen yeni imar yolu açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürü Mustafa Palaz’dan bilgi aldı.
 
Mahalle sakinleriyle de sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Özdoğan; “Hacılar belediyesi olarak olduğumuz yerden çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün burada Yediağaç Mahallesi İnnice mevkiinde 600 bin metrekarelik bir alanın imar çalışmalarını tamamladık. Bu alanı çok yakından ilgilendiren imar yollarının açılması çalışmasına bugün itibari ile tüm ekiplerimiz başladı. Buradaki alt yapı çalışmalarını da ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüp koordineli olarak yapacağız. Burada yürüttüğümüz çalışmalar sadece bu alanda yaşayanları değil bu alanın hemen yakınındaki vatandaşlarımızın hayatını da kolaylaştıracak çalışmalar olduğunu hasletten belirtmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Çalışan arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum.“ ifadelerini kullandı.
 
Yeni imar yollarının açılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri de Başkan Özdoğan ve ekibine hafta sonu dinlemeksizin yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
AKIN VE BÜYÜKBAŞ’TAN ÖZDOĞAN’A, HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ve Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.
 
Başsavcı Akın ve Adalet Komisyonu Başkanı Büyükbaş, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Hacılar Belediye Başkanı olarak seçilen Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Akın ve Büyükbaş, Başkan Özdoğan’a yeni görevinde başarılar diledi.
 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdoğan, “Sayın Başsavcım ve Sayın Adalet Komisyonu Başkanımızla avukatlık yaptığım zaman içerisinde Adalet çatısı altında çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da Belediye Başkanı olarak tüm kurumlarımızla olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın menfaati noktasında çalışmalarımız olacaktır. Ben nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı. BÜLTEN