Hacılar bağımsız adayı Koç: 'Hacılar huzurlu, bereket dolu bir ilçe olacak'

Hacılar bağımsız belediye başkan adayı iş adamı ve sinema oyuncusu Sedat Koç, 'Hacılar huzurlu bereket dolu bir ilçe olacak' diyerek projelerini sıraladı.

Hacılar bağımsız adayı Koç: 'Hacılar huzurlu, bereket dolu bir ilçe olacak'

Yaptığı yazılı açıklamalarda Koç, Hacılarda esnafların sorunları olduğunu dile getirerek Erciyes kış turizminden fayda göremediklerini ifade etti. 
 
Açıklamalarında söz konusu soruna ilişkin projeleri olduğuna değinen Koç, şunları kaydetti; “Buna müdahele etmeyen, edemeyen ve her seçim öncesi esnaf ziyaretinde bulunup söz verip halen çare bulamayanlar, Hacılar ilçemizde esnafımıza mavi boncuk dağıtmaya devam ediyor. Hacılar ilçemizde şehir merkezinden itibaren yol ayrımlarına maruz kalarak ilçemize yaklaştıkça devam eden Hacılar ve Erciyes levha sorunları ve ilçemize girmeden ayrılan ve ayrıştırılan yollar ilçemizin merkezini donuk ve soğuk bir ticaret ve kazanç eksikliğine maruz bırakıyor. İşte tam da bu noktada çözüm üreteceğiz ilçemize düşündüğümüz teleferik gondol ve tünel projemiz ile beraber Erciyes ana hat bağlantı yolu olarak ilçemizin merkezinden mevcut Hisarcık caddesini Hacılar Erciyes yolu haline getireceğiz. Hacılar emniyet müdürlüğümüz istikamet yolunu yıkılan eski sanayimizin sonundan iptal edip yol istikametimizi Hacılar ilçemizin merkezine alacağız. Bir zamanlar elim kaza sonucu 11 öğrenci evladımızın ve Hacılarlı hemşehrilerimizin ölümü ve yaralanmasına yol açan Serçer Yaylası ve Erciyes yolumuzu kaza riskini en aza indiren yol çalışması yaparak hem hemşerilerim hem esnaflarım hem de Erciyes turizm misafirlerimiz güven huzur ve rahat bir şekilde memleketimizde güvenle yaşayıp turizm Erciyes ziyaretinde ilçemizden geçecek misafirlerimiz rahat edecektir.”
 
Hacılar bağımsız belediye başkan adayı Koç, Hacılar için planladığı projelerini ise şu şekilde sıraladı; ‘Hacılar Teleferik Projesi, Hacılar Altınşehir Tünel Projesi, Üniversite Projesi, Hacılar Altınpark Projesi, Hacılar İtfaiye Kurumu Projesi, Hacılar Kapalı Pazar Yeri Projesi, Hacılar Stadyum Projesi, Hacılar Altın Şehir.’ HM