GURUR TABLOSU

FETÖ, PKK, DEAŞ Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştiren Kayseri polisi, uyuşturucu satıcılarının da kökünü kazıyarak vatandaşın güvenini kazandı.

GURUR TABLOSU

Tüm Türkiye’de huzurun ve güvenin adı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yıldönümü kutlandı.
 
Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği hafta boyunca vatandaşlar başta Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular olmak üzere polis merkezlerine giderek, polislerin haftasını kutladı. Hafta boyunca Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün son yıllarda imza attığı başarılar konuşuldu. Birçok konuda büyük başarılar kazanan Kayseri Emniyeti, diğer illerde de örnek gösteriliyor.
 
İbrahim Kulular’ın 2015 yılında müdür olarak atanması ile birlikte Kayseri Emniyetinden büyük bir değişim başladı. Vatandaşın huzur ve güvenini temin etmek için birçok çalışmaya imza atan Kulular, aynı zamanda terör örgütlerine yönelik de ülke çapında ses getirecek operasyonlara imza attı. 17-25 Aralık sürecinde FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonları ilk başlatan isimlerden olan Kulular, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra da FETÖ’cülere göz açtırmadı. İhraç edilen personele rağmen FETÖ’nun yanı sıra PKK ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik üst düzey operasyonlara imza atan Kulular yönetimindeki Kayseri polisi, uyuşturucu tacirlerinin adeta kökünü kazıdı. Uyuşturucu konusunda son yıllarda yapılan operasyonlar, önceki yıllarda yapılan operasyonları katladı ve Türkiye birincisi oldu. 
 
Toplum Destekli Polis Uygulamalarında ise Kayseri, Türkiye ikincisi oldu. Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular yönetimindeki Kayseri polisi, bir yandan vatandaşların huzur ve güvenini temin etmeye yönelik önemli çalışmalar yaparken, bir yandan da terör, uyuşturucu ve diğer suçlulara yönelik amansız bir mücadele yürütüyor. İbrahim Kulular’ın 2015 yılında Kayseri’ye atanması ile birlikte büyük bir değişim yakalayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü, 5 yıl içerisinde çok önemli başarılara imza attı.
 
17-25 Aralık sürecinde FETÖ/PYD terör örgütüne karşı Türkiye’de ilk operasyonları başlatan Kulular ve ekibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ise FETÖ terör örgütüne yönelik çok üst düzey operasyonlara imza attı. Kayseri, FETÖ ile mücadele konusunda Türkiye ‘nin önde gelen illeri arasında yer alırken, ihraç edilen çok sayıda personele rağmen mücadele devam etti.
 
FETÖ’nün yanı sıra PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerine de Kayseri’de göz açtırmayan polis, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı planlanan suikast girişimini önleyerek, ülke çapında ses getirecek bir operasyona daha imza attı. Kayseri Emniyeti’nin başarıları bununla da sınırlı değil. Son 5 yıl içerisinde art arda uyuşturucu tacirlerine kök söktüren Kayseri Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede Türkiye birincisi oldu. Faili meçhul cinayet ve olayları adeta bırakmayan polis, vatandaşların huzur ve güvenini de bu sürece kazanmayı başardı.
 
Kayseri polisi, Toplum Destekli Polislik uygulamalarında Türkiye ikincisi olarak, önemli bir başarı elde etti. İbrahim Kulular yönetiminde bu başarılara imza atan polis, fiziki ve teknik imkanlarını geliştirme konusunda da başarılı adımlar attı. Kulular’ın çabaları sonucu, mahalle ve ilçelerde bulunan polis merkezleri yenilenirken, teşkilat mensupları daha rahat fiziki koşullarda çalışma imkanına kavuşturuldu. HABER MERKEZİ