Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Eskici'den KGC'ye ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eskici 'Ülkemizde son 10 yılda tesisleşme noktasında büyük hamleler yapıldı' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Eskici'den KGC'ye ziyaret

Gerçekleşen ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Kayseri’de ortalama 500 bin genç nüfusu bulunduğunu ifade ederek, genç nüfusun eğitilmesi noktasında, temel değerler noktasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne büyük görevler düştüğünü söyledi. Altınkaya, İl Müdürlüğü’nün bu noktada gayretli çalışmalar yaptığına tanık olduklarını kaydetti ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Eskici ise, Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimine hayrlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Eskici, ildeki gençlik ve spor faaliyetleri noktasında bir çok çalışma yapıldığına işarete ederek; “İlimizde gençlik hizmetleri noktasında çok değişik çalışmalar oluyor. Bakanlığımızın son dönemde bu anlamda vermiş olduğu çok önemli destekleri, katkıları bulunuyor. Gençlik kampları, doğa kampları, sportif faaliyetler, yaz spor okulları gibi faaliyetlerin yapılabilmesi için öncelikle tesisleşmek gerekiyor. Son 10 yıldır ülke genelinde tesisleşme noktasında çok büyük hamleler yapıldı. Bu hamleler içerisinde Kayserimiz de gereği kadar yer almaya çalıştı. Baya da tesisleşme yaptık. İlçelerimizin çoğunda toprak sahaları çim sahaya dönüştürdük. Salonlarımızın hepsi yapıldı. Bir 3-4 ilçemiz kaldı. Onları da inşallah 2019 yılında yapmayı umut ediyoruz. Tabi sadece sporun yapılması veya gençlik faaliyetlerinin yapılması yeterli olmuyor. Burada önemli olan kurumların birbirleri ile iletişim halinde olması, koordineli çalışması. Cemiyetimiz de bu anlamda bizim de en koordineli çalıştığımız kurumlarımızdan bir tanesi. Yapılan haberlerle kurumlarımızın yapmış olduğu her türlü faaliyetler vatandaşlarla buluşturuluyor. Vatandaş doğru bilgi ile ne yapacağını kendisi bilerek bu konu ile ilgili çalışmalarını yapıyor veya çocuğuna yön vermeye çalışıyor. Biz nihayeti biriz, beraberiz. Birlikte güçlü Türkiye’nin temellerini atan bir dönemde çalışıyoruz inşallah. Kayseri’de de spor ve gençlik faaliyetlerinde gerek belediyelerimizin katkılarıyla, gerek diğer Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla güzel çalışçalar oluyor. Bu çalışmalarda bize destek olan, bizim yanımızda olan hepinize teşekkür ediyorum. Yeni yönetiminize başarılar diliyorum. Hayrlı olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ