FİNALLERE KAYSERİSPOR OTOBÜSÜYLE GİDECEKLER

Yıldız ve Genç Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden ve son 4 takım arasına kalan Kayseri Gençlerbirliği, 31 Mayıs'ta Antalya'da başlayacak final maçlarına Kayserispor'un takım otobüsüyle gidecekler.

FİNALLERE KAYSERİSPOR OTOBÜSÜYLE GİDECEKLER

Bu yıl Kayseri'yi hem Genç Kızlar hem de Yıldız Kızlar turnuvalarında başarıyla temsil eden Kayseri Gençlerbirliği, 31 Mayıs'ta oynanacak olan 4'lü finaller için hazırlıklarını sürdürüyor. Finallerde iki kategoride de şampiyonluk hedefleyen temsilcimize Kayserispor kulübü ve Başkan Erol Bedir'den büyük jest geldi. 31 Mayıs'a kadar Süper Lig'in de noktalanacak olması nedeniyle, Kayserispor takım otobüsü Kayseri Gençlerbirliği bayan futbol takımlarına tahsis edilecek. Kayseri Gençlerbirliği'ni Antalya'daki final maçlarına Kayserispor takım otobüsü götürecek.

"HER ZAMAN AMATÖRÜN YANINDAYIZ "

Kayserispor Başkanı Erol Bedir konuyla ilgili yaptığı açıklamada," Biz Kayserispor olarak Kayseri şehrinin başarısı için çabalıyoruz. Yine bizim gibi, Kayseri için mücadele eden amatör takımlarımız da var. Bunlardan bir tanesi de Kayseri Gençlerbirliği Bayan Futbol takımımız. Türkiye Finallerine kalan bu takımımıza bir jest de biz yapmak istedik. Takım otobüsümüzü finallere gitmeleri için kendilerine tahsis ettik. Her zaman takımlarımızın yanındayız" dedi.

"KAYSERİSPOR'A VE EROL BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kayseri Gençlerbirliği Bayan Futbol Takımı Başkanı Osman Bahadır Kökoğlu, " Bu güzel jestten dolayı Kayseri Kulübüne ve Başkan Erol Bedir'e çok teşekkür ediyoruz. Finaller öncesi oyuncularımıza büyük bir moral olacak. Geçen yıl Genç Kızlarda Türkiye Şampiyonu olmuştuk. İnşallah bu yıl hem Genç hem de Yıldız Kızlarda olmak istiyoruz" dedi.

 

Haber: Muhammed Kösedağ