Fevzi Çakmak esnafı hırsız ve tırnakçılardan rahatsız

Kayseri Fevzi Çakmak Mahallesi esnafı yaşanan hırsızlık ve tırnakçılık olaylarından rahatsızlıklarını dile getirerek yetkililerden yardım istedi.

Fevzi Çakmak esnafı hırsız ve tırnakçılardan rahatsız

Fevzi Çakmak Mahallesi Çoruh Caddesi etrafındaki esnaflar, dükkanlarına dadanan hırsız ve tırnakçılardan bıktıklarını ifade ederek yetkililerden yardım ve destek beklediklerini söyledi. 
 
ESNAF: “3 DEFA TIRNAKÇI GELDİ, 1 DEFA KİLİDİ KESİP GİRDİLER”
 
İsmini vermek istemeyen Fevzi Çakmak Mahallesi esnaflarından olan vatandaş 1 buçuk yıl önce devraldığı dükkanının, kağıt toplayıcıları tarafından bir kez kilidinin kesilerek soyulmaya çalışıldığını, 3 kez de tırnakçı olarak tabir edilen ve para oyunu ile para hırsızlığı yapan hırsızlara maruz kaldıklarını dile getirerek; “Dükkanımı devralalı 1 buçuk yıl oldu. Dükkanımın 3 cephesinde de kamera var. Hırsızları buradan görüyorum. Polislere bildiriyorum ama bir sonuç alamıyorum. Fevzi Çakmak Karakolu’na şikayetçi olduğumu bildirdim ancak 4 defa ifadeye çağırdılar almadılar sonraya gün verdiler. Ben de artık sonuç alamayacağımı düşündüm vazgeçtim. Büyük demir makası ile dükkanımın kilidini kesip girdiler ama bir şey almadan çıktılar. 3 defa tırnakçılar geldi, ikisinde paramızı çaldılar, birinde mani oldum. Bu mevkideki bir çok esnaf bu durumlardan rahatsız. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hırsızlık olayları bitsin, mahallemiz bunlardan temizlensin istiyoruz” ifadelerinde bulundu. 
 
Diğer yandan söz konusu mahalledeki esnaflardan birisi ise yine birisinin arabasının açılarak eşyalarının çalındığını, hatta bodrumda bulunan köpeklerin dahi hırsızlar tarafından çalındığını öne sürdü. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ