Erciyes'te çıkmaz yol

Kaderiyle başbaşa bırakılan, sahipsizliğe terk edilen Erciyesspor için hergeçen gün karanlık son yaklaşıyor. Kulüp adeta can çekişmeye devam ediyor.

Erciyes'te çıkmaz yol

MAHKEME KARARI BEKLENİYOR...
Erciyesspor için hergeçen gün kötü son yaklaşırken, bu konuda da beklenen somut adım atılmıyor. 3.sulh mahkemesinin yaptığı son atamada Rıdvan Çeçen, Bülent Dener ve Mehmet Kargın’dan oluşan üç kişilik kayyum heyetinin kulübü olağanüstü genel kurula götürmesi istenmişti. Rıdvan Çeçen ve Bülent Dener verdikleri dilekçeyle kayyum heyeti üyeleğini kabul etmediler. Mehmet Kargın ise yaptığı son paylaşımda kulübü genel kurula götüreceklerini deklare etti. Kafa karıştıran bu gelişmeden sonra ise mahkemenin vereceği karar bekleniyor. 
KULÜPTE KARGAŞA SÜRÜYOR
Sulh mahkemesi ya yeniden kayyum atayıp kulübü olağanüstü genel kurula götürmelerini isteyecek ya da kulübün tasviyesini isteyecek. Rıdvan Çeçen ve Bülent Dener görevi kabul etmedikleri için ikinci kayyumun görevi başlamadan bitmiş oldu. Teknik heyet ise takımı maça hazırlamak için yoğun bir çaba harcıyor. Aylardır para almadan sahaya çıkan, teklif alıp gitmek isteyen oyuncuların sorunu, yönetimsel bazdaki sorunların sürmesi, teknik heyetin işini daha da zorlaştırmış durumda.  
 
Haber: Celal Kösedağ
Foto: Muhammed Kösedağ