ERCiYES iDARE ETTi

Erciyesspor giderek ayak rakiplerine çelme takmaya puan almaya başladı. İki hafta önce 1461 Trabzon'u deviren mavi-siyahlılar bugün de Buğsaş ile 1-1 berabere kaldı.

ERCiYES iDARE ETTi

5.dakikada Muhmamed Yasin, Erciyes’i öne geçirdi. 21’de Osman Kuş penaltı kurtardı, 50’de Emre, Bugsaş’a bir puanı getirdi.
 
2. Lig Kırmızı Grup’ta veda maçlarını sürdüren Erciyesspor, Bugsaşspor ile 1-1 berabere kaldı. 5.dakikada Muhammed Yasin, cezayayı dışında sert ve düzgün bir vuruşla Erciyesspor’u öne geçirdi 1-0. 21.dakikada Bugsaşspor’un kazandığı penaltı atışında Raşit’in vuruşunda kaleci Osman Kuş gole izin vermedi. Devre mavi-siyahlılar’ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip 50.dakikada Emre ile beraberliği yakaladı 1-1. 64.dakikada kaptan Bilal Kılıç, topu çizgiden çıkararak rakibe gol izni vermedi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve taraflar karşılıklı gollerle sahadan birer puanla ayrıldılar 1-1. 
 
STAT: Kadir Has Yan
HAKEMLER: Batuhan Gültek**, Adnan Akbulut**, Gökhan Çelik**   
ERCİYESSPOR: Osman***, Cüneyt**, Bilal***, Yunus**(Dk.78 Okan**), Çağatay***, Muhammed***, Batuhan**, Ahmet**, Talha** (Dk.61 tugay Adamcıl**), Serkan** (Dk.69 Furkan**), Seyfettin**
BUGSAŞSPOR: Oğuz*, Cebrail*, Mahmut**, Murat*(Dk.46 Şahin**), Tufan**, Yavuz**, Yaşar** (Dk.86 Serkan Atak*), Raşit*, Mustafa*, Ömer**, Arif* (Dk.46 Emre Torun**)
GOL: Dk.5 Muhammed Yasin (Erciyes), Dk.50 Emre Torun (Bugsaş)
SARI KARTLAR: Cüneyt, Ahmet (Erciyes), Ömer, Mahmut Boz (Bugsaş)
 
Haber: Celal Kösedağ
Foto: Muhammed Kösedağ