Dener: 'Kayseri karar verecek'

Bülent Dener, 'Kulübün geleceğine şehir karar verecek. Ya ayakta durmasına ya da kapanmasına yönelik verilecek karar 21 Kasım'da belli olacak' dedi.

 Dener: 'Kayseri karar verecek'

GENEL KURULDA YANIT BULACAK

Erciyesspor'un geleceğine yön verecek genel kurul için geri sayım sürüyor. Kayyum heyetinin yönettiği ve ligde zor şartlar altında ayakta duran Erciyesspor'un geleceği önümüzdeki ayın ortalarında belli olacak. Görev süresi dolan kayyum heyeti aldığı kararla 14 Kasım'da genel kurul yapılmasını kararlaştıdı. Bu tarhite çoğunluk sağlanamazsa genel kurul 21 Kasım'da çoğunluk şartı aranmaksızın yapılacak. Birer hafta arayla yapılacak bu iki genel kuruldan sonra ise Erciyes'in geleceği yanıt bulacak. Aday çıktığı takdirde kulüp varlığını sürdürecek. Aday çıkmadığı takdirde ise kulübün feshi için mahkemeye evraklar teslim edilecek. Kayyum Heyeti Üyesi Bülent Dener, "Sözün bittiği yer 21 Kasım Pazartesi günü olacak" dedi.

ŞEHİR SAHİP ÇIKMALI

Bülent Dener, "Bizim kayyum heyeti olarak kulübün geleceğiyle ilgili bir karar alma yetkimiz yok. Sadece bu zor dönemde kapanmaması, lige katılması için elimizden geleni yaptık ve bugüne kadar gelinmesine yardımcı olduk. Bundan sonrasına şehir karar verecek. Biri ya da birileri sahip çıkıp, aday olursa o zaman kurtuluş umudu doğacak aksi durumda ise kulübün kapanması tek seçenek olarak kalacak. Şuanda takımın ligde aldığı sonuçlar, ya da küme düşmesi bizim için ikinci planda. Önceliğimiz bu kulübü ayakta tutmak, fesih olmasını engellemek. Düşecekse de lige katılarak, kapısına kilit vurulmadan küme düşmesidir. 21 Kasım Pazartesi günü kulübün geleceği için tarihi gün olacak. Ya yeniden diriliş ya da yok oluş günü olacak. Bunu da bu şehir belirleyecek" diye konuştu. ÖZEL HABER