Dalyan Çiftlik Restaurant, Hizmete Başladı

Dalyan Çiftlik Restaurant, yeni ve önceki yıllara göre farklı görünümü ile hizmet vermeye başladı.

Dalyan Çiftlik Restaurant, Hizmete Başladı

Kayseri, Bünyan karayolu 35. kilometresinde yer alan Dalyan Çiftlik Restaurant’ta et ve balık çeşitleri ile kahvaltı hizmeti veriliyor.
 
Dalyan Çiftlik Restaurant İşletme Sahibi Senan Kurt, tesislerinin 01 Haziran 2019 tarihi itibarı ile yeni görünümü ile hizmete başladığını kaydetti.
 
Dalyan Çiftlik Restaurant’ın her bir köşesinin itinalı bir şekilde tasarlandığının altını çizen Kurt,” 400 dönümlük toplam arazimizin 25 dönümlük bölümünde kuruludur. Yaklaşık 3 aylık tadilat çalışmaları sonrasında 01 Haziran 2019 tarihi itibarı ile yeni ve çok farklı bir görünüme kavuşan Dalyan Çiftlik Restaurant’ta haftanın 7 günü, sabah 08:30 gece 23:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz. Dalyan Çiftlik Restaurant’a gelen misafirlerimiz; kahvaltımızı, et çeşitlerini ve taş fırında veya kömür ateşinde mevsim balık çeşitlerinin en lezzetlisini bulabilecekler. Toplamda 750 kişi hizmet kapasitesine sahip Dalyan Çiftlik Restaurant’ta dere üzerine kurulu 5 adet yanları açık, üstü kapalı ahşap kamelya, 8 adet yer sofralı yastık ve minderli, merdivenle çıkılabilen üstü kapalı ahşap kamelya, 150 kişilik üstü kapalı bahçe içi yemek salonu ile 250 kişi kapasiteli kapalı yemek salonumuz bulunmaktadır. Tesisimiz farklı bir tarzda tasarlandı. Örneğin, restaurant alanı giriş bölümü ile bahçe içi yürüyüş yolu demiryolu ahşap travers tahtaları ve kare parke taşları kullanılarak düzenlendi. Yürüyüş yolu tesisimize çok ayrı bir hava katmaktadır. Bazı taşlı yapılarımızın dış duvarlarında kağnı tekerlerini de görürseniz şaşırmayın. Tesis içi ve çevresinde bulunan 6 adet eski kayık içerisine toprak doldurularak çeşitli çiçekler ekildi. Önümüzdeki günlerde çocuk oyun parkımızın düzenlenme işlemleri tamamlanacak. Fiberglas büyük tekneler içerisinde çocuk oyun alanlarını düzenleyeceğiz. Ayrıca tesis girişinde kurulacak olan şarküteri bölümümüzde kilo ile et ve balık satışı yapılarak tesis alanımızın hemen bitişiğinde bulunan 15 adet kamelyada “Kendin pişir, kendin ye” alanıyla misafirlerimize sunacağımız hizmet zincirini büyüteceğiz. Tesisimiz mutfağında pişirdiğimiz alabalıklar kendi üretim tesislerimizden temin edilmektedir. Misafirlerimiz, içilebilir kalitedeki kaynak suyumuz ile beslenen derede yüzen alabalıkları izlerken stresten uzaklaşacak ve zamanın nasıl ilerlediğini unutacaklardır. Tesisimizin hemen yanında birbiri ile bağlantılı 5 adet göl alanıda bulunmaktadır. Ağaçlarla çevrili alandaki açık ve geniş otoparkımız yaklaşık 100 araç kapasitelidir” diye konuştu. 
 
Senan Kurt, işletme sahibi olduğu Dalyan Çiftlik Restaurant’ta alkolsüz hizmet verileceğine dikkati çekerek Kayseri halkını tesisi yakından görmeye, stres atmaya ve birbirinden farklı lezzetleri tatmaya beklediklerini sözlerine ekledi. BÜLTEN