Cuma Uluçay 2. Amatör Küme başladı

Merhum Cuma Uluçay'ın adının verildiği İkinci Amatör Küme 2018-2019 sezonu hafta sonu oynanan karşılaşmada ile başladı.

Cuma Uluçay 2. Amatör Küme başladı

Cuma Uluçay İkinci Amatör Küme C Grubunda hafta sonu Vali Muammer Güler Stadında oynanan Makfitspor ile Kılıçaslan Yıldızspor maçı öncesi duygusal anlar yaşandı.
Maç öncesi merhum Cuma Uluçay’ın ağabeyi Yusuf Uluçay, Makfitspor soyunma odasına gelerek başarılar diledi. Oldukça duygusal anların yaşandı karşılaşma öncesi, “ Unutmadık, Unutmayacağız” pankartı ile çıkan Makfitspor takımı ve Cuma Uluçay’ın ağabeyi Yusuf Uluçay ve Kılıçaslan Yıldızspor takımı hep birlikte merhumu andılar.
Yusuf Uluçay yaptığı açıklamada ise, “Cuma kardeşimin yakın arkadaşları olduğunuz için bizim ailemizin acını paylaşmak adına yaptığını bu güzel organizasyon için  hepinize canı gönülden teşekkür ederim.  Sizlerde kardeşimin yakın arkadaşlarınız.  Spor camiasının bir evladıydı.  Her ne kadar benim kardeşimse sizin de kardeşiniz ağabeyinizdi.  İnşallah bundan sonra ona yapacağımız en güzel şey hatıralarını yâd etmek, canlandırmak ve dua etmek. Kardeşim hepinizin abisiydi.  Bende siz bir abi, arkadaş ve kardeş olmaya her zaman hazırım.  Çünkü onun emanetleri benim başımın tacıdır.  Bu sadece aile olarak değil, aile olarak arkadaşları ve kardeşleri olarak da hepinizin başımın tacısınız.  Ne zaman nerde maddi manevi bir sıkışıklığınız olursa elimden geldiği kadar gücümün yettiği kadar yanınızdayım” diye konuştu.
 
>Spor servisi