Çolak 'Yalçın Başkan, ülkücü gençlerimize ağabeylik yapacak'

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu ile birlikte Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Volkan Çolak, ülkücü gençlerin ağabeyi olarak tanımladığı Mustafa Yalçın'a tam destek verdiklerini ifade ederek, ' Mustafa Başkan, Kayserimizin yiğit evlatlarındandır. Üniversiteli ülkücülere ağabeylik yapacaktır' dedi.

Çolak 'Yalçın Başkan, ülkücü gençlerimize ağabeylik yapacak'

Mustafa Yalçın’a övgüler yağdıran Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, “ Mustafa Yalçın bey bizim her zaman kapısını çalabileceğimiz bir belediye başkanımız olacak. Her konuda sizlerle beraber olacak. Erciyes üniversitesi, Talas ve Melikgazi yerleşkesi üzerindedir. Mustafa Başkan sizlere ağabeylik yapacak. Sayın vekillerimiz ve başkanımız Mustafa Yalçın, Kayserimizin yiğit evlatlarındandırlar“ dedi.
 
Van’da yaşadığı durumu anlatan Mustafa Yalçın ise, “Devletin verdiği vazifenin kutsallığını herkese nasip olmaz. 2 yıl Van’da çalıştıktan sonra cumhur ittifakının kurulmasına en çok sevinen adam benim desem yeridir. Oraya gidince bir tarafta ülkücüler ve diğerleri şeklinde vatan severler arasındaki ufak nüans farklılıklarını öne çıkararak öbür tarafta adamların neler çevirdiklerini gördüm. 168 tane bina Van’da FETÖ’den devlete devredildi. Yani orada PKK ile FETÖ’nün ilişkisini yakından gördüm” şeklinde konuştu.
 
Gençlere tavsiyelerde bulunan Milletvekili Sami Dedeoğlu da, “Sizin işiniz bizden daha zor. Siz teknolojiyle yarışmak zorundasınız. Allah hepinizden razı olsun. 15 Temmuz gecesi her görüşten genç meydandaydı. Özellikle de MHP’li gençler meydanlardaydı. Zaten cumhur ittifakının temelleri o gece atılmış oldu” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti ve MHP’nin birbirine yakın olduklarını dile getiren AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel de, “Milliyetçi hareket Partisinin genel başkanı sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız, bir araya geldiler ve bir karar verdiler. Sadece siyaset için vermediler, bu kararın temelinde memleket vatan millet devlet ve din var. Birbirinden çok da farklı olmayan iki siyasi parti bir araya geldik. İlerleyen süreçte emperyalistlerin, ekonomik, siyasi ve kültürel operasyonların birçok bilgisini, bizim bildiğimizin çok daha fazlasını bildikleri için bu ittifakı gerekli gördüler ve kurdular” değerlendirmesinde bulundu. BÜLTEN