Cabbar 'Çalışmaya üretmeye devam edeceğiz'

Develi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Cabbar, Develi'de cumhur ittifakının mimarlarından Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem ilçe başkanı Ali Kabak'ı ziyaret etti.

Cabbar 'Çalışmaya üretmeye devam edeceğiz'

Sıcak muhabbet ortamında gerçekleşen sohbette, ülke gündemine ve seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunan ikili seçimlerden sonra cumhur ittifakı ile Develi’nin atağa kalkacağını belirtti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Cabbar Başkan’a teşekkürlerini ileten Ali Kabak “Ülkücülük vatana hizmet, lidere sadakati gerektirir. Bizler de liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gittiği yoldan giderek cumhur ittifakı ile ülkemiz ve Develimiz için hizmet etmeye gayret göstereceğiz” dedi. Cumhur İttifakının devletin ve milletin beka davası olduğunu belirten Cabbar Başkan “Cumhur İttifakı ile devletimizin zirvesinde gerçekleşen birlik beraberliği Develimizde de yaşatıyor olmanın mutluluğunu ve bereketini yaşıyoruz. Devletimizin Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK davanın bir neferi olarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.
 
ANADOLU YILDIZLAR LİGİ TÜRKİYE VOLEYBOL ŞAMPİYONASI ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI DEVELİ'DE BAŞLADI
 
16 farklı ilden 12 erkek 12 kız takım olmak üzere toplamda 400 sporcunun katıldığı 15-17 Şubat tarihleri arasındaki Anadolu Yıldızları Ligi Türkiye Voleybol Şampiyonası çeyrek final karşılaşmalarına Develi ev sahipliği yapacak.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan turnuvada, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici selamlama konuşmaları yaparak sporculara başarı dileklerinde bulundu. Şehir dışından gelen sporculara Develi’yi tanıtmak adına Develi’nin kısa bir tarihçesinden bahseden Cabbar Başkan “Develimizde voleybol sporu çok sevilmektedir. Hemşerilerimizin üç gün boyunca spor keyfi yaşayacağı bu müsabakada sizleri ağırlamaktan onur duyuyor, dostluk ve kardeşlik içinde müsabakaların tamamlanmasını diliyorum” dedi. BÜLTEN