Büyükkılıç 'TÜMSİAD Kayseri Şubesi bölge ekonomisine yön veriyor'

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri Şubesini ziyaret ederek şube Başkanı Hüseyin Akgül ve Yönetim Kurulu Üyelerine Belediyenin ekonomiye ve istihdama yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyükkılıç 'TÜMSİAD Kayseri Şubesi bölge ekonomisine yön veriyor'

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Kayseri Şube Başkanı Sayın Hüseyin Akgül, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı TÜMSİAD adına teşekkür ettiğini söyledi. TÜMSİAD Kayseri Şubesi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; “Kayseri Belediyeleri olarak Mesleki Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ve istişare içerisinde çalışıyoruz. Bunun sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. TÜMSİAD Kayseri Şubesi ile ortak bir çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu ortak çalışma ile Kayseri’de girişimcilerin ufkunu açıyor yatırımlarına öncelik tanıyoruz. Bundan böylede yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerle düzenleyeceğiz” dedi. 
 
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, TÜMSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akgül ve Yönetim Kurulu Üyelerinden gerçekleştirilen çalışmalar ile projeleri hakkında bilgiler aldıklarını sözlerine ekledi. 
 
Büyükkılıç’ın 14 Mart Tıp Bayram mesajı 
 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 14 Mart tıp bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. 
 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın mesajı şöyle: 
“Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. Bu vesileyle size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayarız. İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp bayramınızı içten duygularımla kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” 
 
Çocuk Meclisi Üyeleri Büyükkılıç’ın 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutladı 
 
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, Tıp bayramını kutladılar. 
 
Çocuk Meclisi üyeleri Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç’a hem Tıp hem de Kent Doktoru olmasından dolayı buket çiçek vererek, Çocuk Meclisi olarak Tıp bayramını kutladılar ve bir süre sohbet ederek, Tıp Doktorluğu mesleği hakkında bilgi aldılar. 
 
Çocuk Meclisinin yapmış olduğu bu ziyaretten son derece mutlu olduğunu ve duygulandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Çocuk Meclisi üyeleri her konuya çok duyarlılar. Bu Tıp Bayramında Başkanlarının da bir nörolog doktor olduğunu unutmamışlar. Bugün onlar benim 14 Mart Tıp bayramımı kutluyorlar, dilerim gelecekte bizde onları muayenehanelerinde ziyaret ederek Tıp bayramlarını kutlarız. Bu anlamlı ziyaret vesilesiyle bende tüm tıp camiasının, meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum. Daha nice bayramlara sağlıkla, insanlara hizmet etme amacı ile erişmelerini temenni ediyorum” dedi. 
 
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Tıp doktorluğunun insan odaklı olmasından dolayı sorumluğun daha ağır olduğunu sözlerine ekledi.
 
Büyükkılıç, Karadenizliler gecesine iştirak etti 
 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Karadenizliler tarafından düzenlenen etkinliğine katıldı. 
 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç etkinlikte Karadenizliler ile sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. Karadenizlilerin kültürünün Anadolu kültür mirası içerisinde önemli bir yeri bulunduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Bölgesel ve yerel kültür değerlerini önemsiyoruz. Çünkü bu Anadolu'nun özünde kültür zenginliği bulunmaktadır. Özellikle günümüzde bu değerler daha iyi anlaşılmaktadır. Kayseri Belediyeleri olarak kültür ve toplum değerlerine önem veren her türlü çalışmaya ve etkinliği destek oluruz" dedi. 
 
Başkan Büyükkılıç, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı artırdığını sözlerine ekledi. BÜLTEN