BU YOL PAZARA KADAR!

Kayseri'deki Perşembe günleri kurulan Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Pazarı, taşıt yolunun üzerine kurulurken, trafiğin de tek yönlü işlediği görülüyor.

BU YOL PAZARA KADAR!

Kayseri’de Ahmet Paşa Caddesi’ndeki yolun Fatih Mahallesi kısmındaki bölümüne pazar yeri kurulmasından dolayı caddede tek yönlü trafik akışı sağlanıyor. Manzaraya tanık olan sürücülerden bazısından ise ‘bu yol pazara kadar’ yorumu yapılıyor.
 
YOL BİTİYOR, PAZAR BAŞLIYOR
 
Söz konusu Ahmet Paşa Caddesi’nin Fatih Mahallesi kısmındaki şehir yönüne dönüş yolunun Pazar kurulması nedeniyle ulaşıma kapanmasıyla yolun kavşaktan geçildiği anda bitmesi bazı araç sürücülerine şaşkınlık yaşatıyor. Caddenin şehir istikametine gidiş yönünün pazarcılar ile bitmesi sürücülerin ne yöne gitmekte karar verememesine neden oluyor. Söz konusu mekanda uyarı tabelası da bulunmuyor. 
 
PAZAR YERİNE OKUL YAPILINCA PAZAR YOLA KURULMAYA BAŞLANDI
 
Fatih Pazarı yerine okul inşa edilmesi ile söz konusu pazarın cadde üzerine kurulması dikkatleri çekiyor. Geçici olduğu düşünülen ve Sahabiye Projesi’nin tamamlanmasıyla giderilecek olduğu tahmin edilen uygulamada sürücülerin mağduriyet yaşadığı ve özellikle duruma yabancı olan sürücülerin ne yöne gitmeye karar vermekte zorlandıkları görülüyor. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ