BAŞKAN PALANCIOĞLU'NDAN EVLİYALAR GÜNÜ'NE DAVET

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 30 Haziran 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Evliyalar Günü münasebeti ile düzenlenen törene bütün Kayserililerin davetli olduğunu söyledi.

BAŞKAN PALANCIOĞLU'NDAN EVLİYALAR GÜNÜ'NE DAVET

Melikgazi Belediye organizasyonluğunda düzenlenecek olan Evliyalar Günü için bölge muhtarları ile koordineli bir çalışma yapıldığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Evliyalar Günü etkinliğinde vatandaşların hem piknik yapabileceklerini hem de kültürel bir şenliğe iştirak edebileceklerini kaydetti.
 
Evliyalar Mevkisi tören alanında hazırlanacak olan 50 kazan etli pilav ve ayran etkinliğe katılanlara ikram edileceğini ifade eden Dr. Mustafa Palancıoğlu “Bu etkinlik ile hem geçmişimize sahip çıkarak gelecek kuşaklara kültürümüzü aktarmış oluyor, hem de bölge halkını bir araya getirerek kaynaşmasına, danışmasına ve dostlukların pekişmesine vesile oluyoruz. Sosyal Belediyeliğin güzel bir öğreğini sergileyerek toplumsal barışa da vesile oluyoruz“ dedi.
 
“Sosyal Belediyecilik Çalışmalarımız İle Toplumsal Dayanışmaya Ve Barışa Katkı Sağlıyoruz”
 
Lösemililer Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Kayseri İl Koordinatörü Ayşegül Çiftçi ve Kayseri Temsilcileri; Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu makamınca nezaket ziyaretinde bulunarak, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
 
Lösemililer Vakfı’nın tamamen bağış ve yardımlarla hizmet verdiğini belirten Lösemililer Vakıf Kayseri Koordinatörü Ayşegül Çiftçi “Vakfımıza kalıcı gelir sağlamak adına projeler geliştiriyoruz. Bu projeleri hayata geçirme noktasında sizlerin desteğe ihtiyacımız var. Lösemililer Şiir, Kompozisyon, Resim Yarışmaları düzenlemek istiyoruz. Buradaki eserleri yarışma sonunda bir kitap haline getirip satacaklarını, elde edilecek gelirin de üyelerin sağlık ve tedavi giderlerini karşılamak için kullanılacak” dedi.
 
Kamuya yararlı olan özellikle eğitim ve sağlık alanlarında çalışma sergileyen, sergilemiş olduğunu başarı çalışmaları ile övünç kaynağı olan her türlü sivil toplum kuruluşlarını desteklerini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Bu çocuklar bizim çocuklarımız, toplumun birer parçasıdır. Bu amaç ile sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda her türlü mali ve manevi desteğimiz devam edecektir” dedi. BÜLTEN