Başkan Palancıoğlu'MELİKGAZİ KAMP MERKEZİ özellikle Gençler ve izci grupları için bir fırsat olacak

Kayseri Eğitim, Ahlak Kültür ve Çevre Dernek Başkanı Dr.Battal Güngör ile Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Mustafa Olgunharputlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret ederek dernek ve gençlik çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Başkan Palancıoğlu'MELİKGAZİ KAMP MERKEZİ özellikle Gençler ve izci grupları için bir fırsat olacak

Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Mustafa Olgunharputlu, geleceğe sahip çıkma adına gençlere büyük önem verdiklerini ve bu amaç ile birçok çalışma yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
 
“Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun gençlere büyük önem verdiğini ve yine gençler için projeleri olduğunu biliyoruz. Bu amaç ile ortak yapılabilecek etkinlik, çalışma ve yatırımlar konusunda görüşme yapmak istedik’
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise yaptığı açıklamada “Melikgazi için referans projeler içerisinde sadece gençlere yönelik 7 proje bulunmaktadır. Spor, Eğitim ve Gelişim Merkezi, Teknoloji Atölyesi ve Lisesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Havacılık Lisesi ve Melikgazi Kamp Merkezi gibi projelerimiz bulunmaktadır. Özellikle İzcilik Kulübü için Melikgazi Kamp Merkezi tam bir fırsat olacaktır. “Geleceği önemseyen gençliğini önemser” ilkesi ile gençlerin eğitime, bilgi ve bilinçlenmesine yönelik her türlü projeye açığız ve gerekirse ortak da oluruz” dedi.
 
Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Gençleri kapsayan ve yönelik tüm kurum, kuruluş, dernek ve kulüpler ile diyalog ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.
 
“Melikgazi’nin 32 ayrı noktasında kablosuz internet (wifi) hizmeti sunuluyor”
 
KAYSERİ MELİKGAZİ Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, vatandaşların yoğun olduğu park, sosyal ve spor tesisi ile pazar yerlerinin bulunduğu alanlarda WİFİ hizmeti sunduklarını söyledi.
 
Belediye sınırları içinde kablosuz haberleşme ağının kurulmasına büyük önem verdiklerini çünkü çağın artık e-iletişim çağı olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu,  hizmet etkinliğinin çevresel faktörlere yani mesafe ile aradaki bina ve çok katlı binalar gibi yapıların niteliğine bağlı olarak değiştiğini kaydetti.
 
Özellikle pazar yerleri, Büyük ölçekli ve çok amaçlı parklar ile sosyal tesislerde WİFİ kullanımına büyük önem verdiklerini belirten Dr. Mustafa Palancıoğlu “Melikgazi Belediyesi olarak WİFİ hizmetinde vatandaşlarımızın yoğun olduğu park, sosyal tesis, pazar yerleri gibi alanlarda bu hizmetin yaygınlaştırılması, vatandaşa yeni bir hizmet alanı açılarak memnuniyetin artırılması amaçlanmıştır. Melikgazi de önemli olan vatandaşın memnuniyetidir. Artık 21. yüzyıl Çağı bir iletişim çağıdır. Bireyler anında haberdar olmaktadır. Eskiden gurbetten bir mektup 1 hafta da gelir ve beklenirdi. Şimdi görüntülü konuşmalar ile anında konuşuluyor. Haberler gazetelerde bir gün sonra okunurdu ama şimdi anında canlı yayınlar yapılıyor. Bu yarışta kamu kurumları da yerini almalıdır. Bu amaç ile şu anda 13 park ve 12 sosyal ve spor tesis ile 7 Pazar yerinde kablosuz internet  (WİFİ) bulunmaktadır” dedi. BÜLTEN