Başkan Palancıoğlu 'Hizmet ve Yatırımı Gören Vergisini Ödüyor'

Emlak vergisi birinci taksitlerinin 1 ile 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında yatırılması gerektiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, örnek ve referans belediye hizmetten yararlanan ve yatırımları gören Melikgazililerin vergilerini ödediklerini söyledi.

Başkan Palancıoğlu 'Hizmet ve Yatırımı Gören Vergisini Ödüyor'

Belediye yatırım ve hizmetlerinin temelini, vergilerin oluşturduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, özellikle ilçe sınırları içerisinde tarla, arsa ve evleri bulunan mükelleflerin ödemiş olduğu vergilerin, yine hizmet olarak kendilerine geri yansıdığını kaydetti.
 
Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilki başlattıklarını kaydeden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, kredi kartı ve internet üzerinden vergi ödeme kolaylığının devam ettiğini bildirdi.
 
Emlak vergisinin ödenmesi süresinde tahsilatın yüksek olduğunu çünkü Melikgazi de yatırım ve hizmeti gören ve faydalanan mükelleflerin vergisini zamanında ödediğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, emlak vergisini yatırarak vatandaşlık görevini yerine getiren mükelleflere teşekkür ederek, bu vergilerin kendilerine hizmet olarak geri döndüğünü sözlerine ekledi.
 
“Yenilenen Anbar Camisi, ilçe müftülüğüne tahsis edildi”
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi tarafından yenilenen Anbar Camii’sini Meclis kararı ile Melikgazi İlçe Müftülüğüne tahsis ettiklerini söyledi.
 
Toplumsal dayanışma ve birlikteliğe verilen önemden dolayı hassasiyet ve önem gösterildiğini bu amaç ile Melikgazi İlçe Müftülüğüne birçok arsa ve bina tahsisi, cami bakım ve onarımı, camilerin genel temizliği gibi hizmet sunduklarını hatırlatan Başkan Palancıoğlu, şimdi de Anbar Mahallesinde yeniden inşa edilen Anbar Camii’sini tahsis ettiklerini kaydetti.
 
Anbar Camii’sinin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilendiğini belirten Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu,“Anbar Mahallemiz Kentsel Dönüşüm Kapsamında yenilenmekte, modern, sağlıklı ve depreme dayanıklı binalar yükselmektedir. Bu kapsamda eski Anbar Camii’si yeniden inşa edilerek bu değişimde bütünlük sağlanmıştır. Kentsel Dönüşüm projesi ile nüfus yoğunluğu artacak semtte caminin cemaat kapasitesi de artırılmıştır. Yenilenen bölge ve mahalle halkına hayırlı olsun.” dedi.
 
Kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma ve işbirliği içerisinde olduklarını bunun da Melikgazi’ye hizmet olarak yansıdığını ifade eden Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu, eğitime, sağlığa, din hizmetlerine ve emniyete verilen hizmet ve desteklerin devam edeceğini sözlerine ekledi. BÜLTEN