Başkan Palancıoğlu '109 yıllık Kayseri basın tarihi basın müzesi ile belgelenecek'

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret ederek tebrik ettiler ve başarı temennisinde bulundular.

Başkan Palancıoğlu '109 yıllık Kayseri basın tarihi basın müzesi ile belgelenecek'

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyaretlerinde, KAYSERİ BASIN MÜZESİ ile çok nadir ve anlamlı bir çalışma sergileyeceklerini ve Melikgazi belediyesince tahsis edilen tarihi yapı içerisinde 109 yıllık bir geçmişi bu müzede sergileyeceklerini söyledi.
 
Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, gazetecinin kamu yararına ve kamu adına görev yaptığını, dolayısı ile toplumun her kademesini ilgilendirdiğini ve bilgilendirdiğini kaydetti.
 
Toplum adına haber peşinde olan ve gündemi belirleyen, toplumu bilgilendirmesi yanında haber ve yazıları ile bilinçlendiren medya çalışanların kamu adına görev yaptıklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu "Melikgazi Belediyesinin hizmet ve yatırımlarını Kayseri hatta Türkiye ve dünya kamuoyuna aktaran, tanıtan ve bilgilenmelerine vesile olan gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kamu adına yapılan çalışmanın kamu yararına olabilmesi için haberler tarafsız, adil, cevap hakkı tanıyan haber yapılması gerekmektedir. Her mevsim şartlarında ve her ortamda görev yapan gazeteciler kamuoyunu aydınlatma adına birçok kez hayati tehlike ile karşı karşıya kalabilmektedir" dedi.
 
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim kurulu Üyeleri bir süre sohbet ettiler ve gündemi değerlendirdiler, günün anlamına istinaden hatıra fotoğrafı çekildiler. BÜLTEN