Başkan Gülsoy'dan aidat borçlarının yapılandırılması çağrısı

KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 7143 sayılı kanun kapsamına giren oda aidatlarının yeniden yapılandırılmasında son tarihin 31 Temmuz 2018 olduğunu belirtti.

Başkan Gülsoy'dan aidat borçlarının yapılandırılması çağrısı

Gülsoy, “Bu kanun kapsamında borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen üyelerimizin, belirtilen tarihe kadar dilekçe ile odamıza başvurmaları gerekmektedir” dedi.
 
Gülsoy, ilgili yasa ile 31 Mart 2018 tarihinden önceki borçlar için gecikme zamlarına ilişkin af ve taksitler halinde ödeme imkanı getirildiğini, bu düzenlemenin üyeler için önemli bir fırsat olduğunu ve üyelerin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Kanun kapsamındaki borçların yapılandırılmasına ilişkin detaylı bilgilere KTO web sitesinden ( http://www.kayserito.org.tr/7143-sayili-af-kanunu%E2%80%99nun-odayla-ilgili-hukumleri_haber_4297_26.html ) ulaşabileceklerini belirten Gülsoy, “Üyelerimiz, geçmiş dönem borçlarını Odamız veznesinde dilekçe doldurarak yapılandırmaya gidecek böylece gecikme zamları affedilecek olup kalan geçmiş borcunu da peşin ya da kredi kartına 6 taksitle ödeme yapabilecek. Üyelerimiz ayrıca aşağıda belirtilen banka iban numaralarına da ödeme yapabilir. Banka aracılığı ile yapılan ödemelerde firma adı ve paranın hangi işlem için yatırılacağı belirtilmelidir” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Gülsoy yayımladığı mesajında; 5174 sayılı kanun gereğince tahsil edilmekte olan yıllık aidat ile munzam aidatların 1. taksit son ödeme tarihinin 30 Haziran olduğunu da hatırlattı. HABER-FOTO: DHA