Başkan Çolakbayrakdar'dan gönül belediyeciliğine vurgu

Kocasinan Belediye Başkanı ve başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Gazetecelire Cemiyeti'ni ziyaretinde açıklamalarda bulunarak 'gönül belediyeciliği'ne vurgu yaptı. Yol, altyapı, kentsel dönüşüm gibi faaliyetlerin asli görevleri olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, asıl hedeflerinin gönüller girmek olduğunu ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar'dan gönül belediyeciliğine vurgu

Gazeteciler Cemiyeti’ni AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, parti ve belediye teşkilatı ile ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, yaptıkları ve yapacaklarından bahsederek seçime hazırlandıklarını belirtti.
 
Gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çolakbayrakdar ve beraberindekilere teşekkür etti. Altınkaya, belediyecilik anlamında olduğu kadar basınla ilişkileri anlamında da Başkan Çolakbayrakdar’ın ustalık döneminde olduğunu belirterek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da basın ile ilişkilerin artarak devem edeceğini umduklarını sözlerine ekledi.  
Sonrasında söz alan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ise ev sahipliğinden dolayı Gazeteciler Cemiyeti yönetici ve üyelerine teşekkür ederek; “Gerek siyasi kanatta, gerek sivil toplum örgütleri ve gerekse halkla olan dinamizmi ve gençliği ile biz yenilikçi, daha da hızlı bir Kocasinan’a start verdik ve devam ediyoruz” dedi ve gönül belediyeciliği noktasında Başkan Çolakbayrakdar’ın hızına yetişmeye çalıştıklarını ifade etti.
 
“KISA VADELİ HEDEFLERİMİZİN HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
 
Adaylığı ilan edilmesi ile seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, bu zamana kadar yaptıkları proje ve çalışmalara yenilerini, yenilikçi projelerini ekleyerek devam edeceklerini belirterek, seçim sonrasında kazandığı takdirde de aynı hızla devam edeceklerini söyledi. 4 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu paylaşan Başkan Çolakbayrakdar, orta ve uzun vadede olan projelerden kısa vadede olanların hepsini hayata geçirdiklerini kaydetti. 
 
“AYŞE TEYZEMİN HÜSEYİN AMCAMIN NE DİYECEĞİNİ BİLİYORUM”
 
Başkan Çolakbayrakdar, sürdüğü açıklamalarında sorumlu oldukları bölgeyi adım adım gezdiklerini vurgulayarak; “Merkezdeki en büyük yüzölçümüne sahip ilçeyiz. 116 mahalle 156 bin hektar arazi ile. 116 mahallede adım atmadığımız yer kalmadı. Hatta ve hatta merkezdeki cadde ve sokaklarımızda adım atmadığımız yer kalmadı. Herhangi bir mahallemize gitsek orada yaşayan Ayşe teyzemizin ne diyeceği ile ilgili bilgi sahibiyim. Ayşe teyzemin bana söyleyeceği şeyi biliyorum. Hüseyin amcamın bana söyleyeceğini, oradaki yaşayan Ali kardeşimin taleplerini, beklentilerini çok iyi biliyorum. Bu şu demek; şimdiye kadar vatandaşlarımızla birlikte bölgenin ihtiyaçlarını, taleplerini her zaman onlarla beraber olduğumuz, onların talep ve isteklerini yerine getirmek kaygısı güttüğümüz için beklentileri çok iyi biliyorum, yapılacakları çok iyi biliyorum” dedi.
 
GÖNÜLLERE GİRMEK ASIL GÖREVİMİZ”
 
Cemiyetteki açıklamalarında Başkan Çolakbayrakdar, yol yapımı, alt yapı, kentsel dönüşüm gibi çalışmaların belediyenin asli görevleri olduğunu, ancak kendilerinin asıl görevinin gönüllere girmek olduğunu belirterek gönül belediyeciliğine vurgu yaptı. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ