BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, 'ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK PROJELERİN ÖNDERLİĞİNİ YAPACAĞIZ'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri ve güçlü Türkiye'ye değer katacak projelerin önderliğini yapmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, 'ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK PROJELERİN ÖNDERLİĞİNİ YAPACAĞIZ'

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Çolakbayrakdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette konuşan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri’nin esnaf şehri olduğunu belirterek, “İlimizde bulunan esnaf odalarının başkanlarıyla sizlerin her zaman yanınızdayız. Öncelikle yeniden başkan seçildiğiniz için hayırlı olsun. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemdeki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
 
Başkan Çolakbayrakdar ise şimdiye kadar yapılan hizmetleri artırarak devam edeceklerini vurgulayarak, “Hem şehrimizin büyümesi ve gelişmesi hem de esnafımızın daha fazla kazanç sağlaması adına el birliğiyle çalışacağız. Şehrimize ve ülkemize değer katacak projelerin önderliğini yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her yapılan hizmette Kayseri’miz model olmuştur. Bizler şehrimizin ekonomisini büyütme noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. İstihdam ve üretime
 
katkı sağlamak için farklı ve yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Özellikle dünyanın geldiği noktada şehirleşme sadece rutin belediyecilik hizmetleri ile değil, şehrin adını duyurması, marka oluşturması ve ekonomik olarak kalkındırılması noktasında yerel yönetimlere çok iş düşüyor. Bunun bilincinde olarak inşallah Kocasinan’ımız, Kayseri’miz için daha güzel hizmetleri el birliğiyle yapacağız.” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Çolakbayrakdar’ı tebrik ederek, başarılar dileyen Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan da “Başkanımızın ustalık döneminde daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Başkanımız özellikle iyi bir esnaf çocuğu, iyi bir aile babası, iyi bir başkan ve iyi bir yöneticidir. Ayrıca Kocasinan bölgesi tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu bir bölgedir. Bu konuda başkanımız projelerin en iyisini hayata geçirmektedir.” şeklinde konuştu.
 
Ziyaret, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç’ün Başkan Çolakbayrakdar’a el dokuma yun halı hediye etmesiyle sona erdi.
 
KOCASİNAN’DA BUGÜN SİZDEYİZ İLE MAHALLELERİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR
 
Kocasinan Belediyesi’nde 4 farklı birimde çalışanlardan oluşan ekip, Bugün Sizdeyiz Projesi kapsamında her hafta farklı bir mahalledeki eve konuk olup, mahallelerin ihtiyaçlarını ve taleplerini kadınlardan dinleyerek, çözüme kavuşturuyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar’ın da katıldığı programda Kocasinanlıların gönüllerine dokunuluyor.
 
Başkan Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, proje kapsamında bu hafta Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden Emine Baygar ailesinin misafiri oldu. Baygar ailesinin evinde bir araya gelen kadınlar, Bayan Çolakbayrakdar’a taleplerini iletti. Mahallenin ihtiyaçları noktasında hizmetler üreteceklerini belirten Fatma Çolakbayrakdar, “4 yıldır Başkanımız Ahmet Bey ile Kocasinanlı aileleri ziyaret ediyoruz. Yalnız yaşayan büyüklerimizi ziyaret edip, dertlerini dinliyoruz ve taleplerini yerine getirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Bugün Sizdeyiz Projesi ile hanımlarımızı evlerinde dinleyip, belediyeden beklentilerini ve isteklerinin hepsini not alıp, aciliyetine göre çözüm üretiyoruz. Ayrıca Hoş Geldin Bebek Seti ile dünyaya gözünü açan bebeklere gözaydın ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. 3 yıl önce gittiğimiz yeni nefeslerin, Bugün Sizdeyiz ziyaretlerinde büyüdüklerini görüyoruz. Kocasinan’da hayata başlamış her bireyin doğumundan başlayarak
 
hayatın her alanında yanında oluyoruz. Bugün sizleri dinlemek için geldik.” ifadelerini kullandı.
 
Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden bahseden Fatma Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kocasinan’da yaşayan çölyaklı ailelerimize 2 yıldır destek oluyoruz. Glütensiz ürünlerden oluşan destek paketi ile yanlarında oluyoruz. Yeni doğanlara ise ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ hediye ediyoruz. Kocasinan Gönüllüsü Projesi ile de hayırseverlerimizin destekleriyle ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Geri dönüşüm çalışmalarımızla ise hem ekonomiye hem doğaya katkı sağlıyoruz. Kocasinan Akademi ile hanımlarımıza birçok branşta eğitimler veriyoruz. Bunlar gibi birçok hizmetlerle Kocasinan ailesinin her zaman yanlarındayız.”
 
Ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getiren bayanlar ise, Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirterek, Fatma Çolakbayrakdar’a ve Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.
 
Programda Bayan Çolakbayrakdar, kadınlarla hoş sohbetlere imza atarken, belediye çalışanları ise kadınların isteklerini not aldı. BÜLTEN