BAHÇELİ YEREL SEÇİMLERDE İFFİTAK MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye tarafından yapılan bazı tesislerin açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli, yerel seçimler için AK Parti'ye ittifak mesajı verdi.

BAHÇELİ YEREL SEÇİMLERDE İFFİTAK MESAJI

İnternethaber'deki haberde şunlara yer verildi; "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde de AK Parti ile ittifak yapabileceklerinin sinyalini verdi. Bahçeli, büyükşehirlerde  FETÖ-PKK-PYD'nin yörüngesine giren partilerin yönetimine girmemesi gerektiğini söyleyerek, bu idealin tarihi bir sorumluluk olduğunu söyledi.
 
Devlet Bahçeli, Ankara'da Etimesgut Belediyesi'nce 41 eserin temel atma ve açılış töreninde halka hitap etti. ABD ile yaşanan gerginliğe değinen Bahçeli, ABD'nin hukuka aykırı fillerin, korsan ve karaborsa devlet mantığının odağı haline geldiğini söyledi. Türkiye'yi çeşitli bahanelerle teslim almaya çalışanların buna gücü yetmeyeceğini belirten Bahçeli, Türkiye'nin saldırılara karşı tek yumruk olduğunu kaydetti. 
 
"CUMHUR İTTİFAKI ALAYININ KARŞISINDADIR"
 
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Döviz, faiz, borç ve enflasyon girdabında boğulmamızı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Devlet ve hükümete desteğimiz tamdır. Cumhur İttifakı, alayının karşısındadır" dedi." KAYNAK: İNTERNETHABER