Ataş'tan, Vali Günaydın, OSB ve KTO'ya ziyaret

İYİ Parti Milletvekili ve aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ve Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy'u ziyaret etti.

Ataş'tan, Vali Günaydın, OSB ve KTO'ya ziyaret

Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ziyaretlerini sürdürüyor. Ataş,
 
OSB Başkanı Tahir Nursaçan’ı ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu. Başkan Nursaçan, ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milletvekili Ataş da ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tahir Nursaçan'ı makamında ziyaret ettik. Görev süresi boyunca Kayseri'mize ve sanayimize yaptıkları değerli hizmetler hakkında bilgi verip, sunum yaptılar. İlgilerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
 
Ataş, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetimini de oda hizmet binasında ziyaret etti.  “Şehrimize ilişkin görüş alışverişinde bulunduk” diyen Ataş, “Ticaret Odası yönetimine Kayseri ticari yaşamına sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ataş, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ı da ziyaret etti. Ziyarette Vali Günaydın ile kentin sorunları hakkında konuşan Ataş, seçim güvenliği konusunda da görüş alışverişinde bulundu. BÜLTEN