Ataş: Ötekileştirmeden, ayırmadan, hoşgörü içerisinde milletin sesi olacağız

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBBM) kaydını yaptırdı. Ataş'a Meclis rozetini Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Hamza Dürgen taktı.

Ataş: Ötekileştirmeden, ayırmadan, hoşgörü içerisinde milletin sesi olacağız

24 Haziran seçimleri sonrasında İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili seçilen Dursun Ataş, mazbatasını aldıktan sonra Meclis’te kaydını yaptırdı. Aynı zamanda emekli astsubay olan Ataş’ı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği yönetimi de yalnız bırakmadı ve Meclis’in Çankaya girişinde karşıladılar.
 
Meclis’te Ataş’la birlikte kayıt işlemlerini de takip eden TEMAD üyeleri, Ataş’a yeni görevinde başarı dileklerini  iletti.  Ataş’a, Meclis rozetini ise TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen taktı.
 
“TEMAD, milletvekilimizin daima yanında” diyen Dürgen, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği  Genel Başkanı olarak  meslektaşımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.  Bundan sonra bizlerin sesi olacak, bizlerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendisi ifade edecek. Başarılar diliyorum” dedi.
 
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ise toplumun her kesiminin sesi olacağını ifade ederek, “Gazi Meclis'e kaydımızı yaptırıp, taşımaktan gurur duyacağım Meclis Rozetimizi Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı ve yöneticiler eşliğinde taktık. Vatana ve yüce Türk Milletine hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra her platformda milletin sesi olacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz. Bize oy veren, vermeyen herkesin yanında olacağız. Asla ötekileştirmeden, ayırmadan, hoşgörü içerisinde sıkıntıların çözülmesi için çalışacağız. Destek veren herkese ve beni Meclis’te yalnız bırakmayan TEMAD yönetimi ve üyelerine de teşekkür ediyorum” dedi. BÜLTEN