ARTIK KAZAN !

Tarihinin en kötü dönemini geçiren, 19 haftadır kazanamayan Erciyesspor bugün 14 haftadır kazanamayan kümede kalma savaşı veren Kırklarelispor'un konuğu olacak.

ARTIK KAZAN !

SAAT 13.30’DA BAŞLAYACAK!

Ligdeki geleceği belirsiz olan Erciyesspor, bugün Kırklarelispor deplasmanında sahaya çıkacak. Ligin ilk yarısında rakibine 3-1 mağlup olan mavi-siyahlılar, her maça olduğu gibi bugün ki karşılaşmaya da puan ve puanlar umuduyla çıkacak. Evsahibi ekip Kırklarelispor’un ise kaybetmeye tahammülü yok. Kümede kalma savaşı veren Kırklareli ile erkenden maratona havlu atıp, prestij sınavlarına çıkan Erciyes’in randevusu Kırklareli Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak.

EVSAHİBİ İÇİN DÖNÜM MAÇI

Erciyesspor, bugün sahaya stresten uzak çıkacak. Evsahibi ekip ise stresli ve gergin çıkıp, mutlak surette kazanmayı hedefleyecek. Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş, kendilerini kolay lokma olarak görenlere bugün gereken cevabı vermek için sahaya çıkacaklarını söyledi. Özkeş, “Bizim önceliğimiz sahada olmak, bu çocukların daha iyi yerlere gelmesine yardımcı olmak. Rakibin durumu bizi ilgilendirmez. İşimize bakıyoruz”dedi.
 
HABER-FOTO: MUHAMMED KÖSEDAĞ