Arslanoğlu Naturel Sağlık Hizmetleri Merkezi açıldı

Doktor Şahin Arslanoğlu'nun yönetimindeki Dr. Şahin Arslanoğlu Naturel Sağlık Hizmetleri Merkezi açıldı.

Arslanoğlu Naturel Sağlık Hizmetleri Merkezi açıldı

Kayseri Park yanındaki Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı geleneksel tıp uygulamaları yapılan merkez hakkında bilgiler veren Doktor Arslanoğlu, almış olduğu geleneksel tıp uygulamaları sertifikaları ile Kayseri için naturel sağlık hizmetleri vermeye başladıklarını ifade ederek, tıbbın tam olarak çare olamadığı rahatsızlıklarda kökeni binlerce yıl öteye dayanan akupunktur, hacamat, sülük gibi geleneksel tıp uygulamalarının kullanıldığını ve şifa bulunduğunu kaydetti. 
 
EN GÜZEL TARAFI HİÇBİR YAN ETKİSİ YOK
 
Verdiği bilgilerde, migren, baş ağrısı, genel vücut düşkünlüğü, sırt ağrısı, fibromiyalji, omurga rahatsızlıkları, bel-boyun fıtığı, genel vücut ödemi, akne, astım, nefes darlığı, tromboflebit, bueger hastalığı, varis, diş eti iltihabı, osteoartrit, hemoroid, varikocel, cilt pigmentasyon bozukluğu, kıl dönmesi, kulak çınlaması, bazı cinsel ve cilt hastalıklarının tedavisinin yapılması ile birlikte karaciğer detoksunun da gerçekleştirildiği akupunktur, hacamat ve sülük gibi geleneksel tıp uygulamalarının en güzel tarafının hiçbir yan etkisi olmaması olduğunu ifade eden Arslanoğlu, ayrıca tıbbın tam olarak çare olamadığı migrenin tedavisinde başarılı olunduğunu dile getirdi.
 
HİJYEN KURLARINA UYULMAZSA HASTALIKLAR YAYILIR
 
Özellikle hacamat gibi kan ve sıvı bulunan tedavilerde hijyen kurallarına uyulmadığı takdirde bazı hastalıkların bulaşarak yayılmasının mümkün olduğunu dile getiren Arslanoğlu, “Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ve denetimi yapılan merkezimizde steril ortamda bu tedaviler gerçekleştirmekteyiz. Bu kurallara uyulmadığı takdirde, şifa yerine hastalıklar meydana gelir. Tek kullanımlık malzemelerle bu işlemler yapılmalıdır, buna azami özen gösterilmelidir” şeklinde konuştu.
 
HASTA ‘BENİ KURTARIN’ DİYEREK GELMELİ
 
Akupunktur tedavisinde her türlü bağımlılıkta başarı elde ettiklerini bildiren Arslanoğlu, “Akupunktur, vücudun kendini iyileştirme, tedavi edebilmesi noktasında mevcut potansiyelini ortaya çıkaran, vücudun bu potansiyelini harekete geçiren bir geleneksel tıp metodudur. Bu anlamda akupunktur ile sigara, şeker, alkol, uyuşturucu gibi her türlü bağımlılıklarda büyük oranda tedavi gerçekleştiriyoruz. Ancak kişinin, bağımlının buraya ‘beni kurtarın’ diyerek gelmesi lazım. Yoksa ‘sigara benim aşkım’ diyerek buraya gelen birisine yapacağımız bir şey yok” ifadelerinde bulundu. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ