ALMER AVM'DEN 100 YILLIK ÇINARA KUTLAMA

Almer Alışveriş Merkezi en yaşlı ziyaretçisinin doğum gününü kutladı. 1919 tarihinde Manisa'da doğan ve Kayseri'de yaşamına devam eden Alaattin Hınıslı 100. Yaşını AVM yönetici ve kutladı çalışanları.

ALMER AVM'DEN 100 YILLIK ÇINARA KUTLAMA

Öğretmen emeklisi olan ve hayatı boyunca okumaktan, kültürel konularda araştırma yapmaktan, düşünmekten geri kalmayan Alaattin Hınıslı, en büyük sevdası olan ve bizzat konuşup tanıştığı Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlılığını ve ona olan sevgisini de dile getirdi.
 
“HINISLI’YI AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”
 
Almer AVM Müdürü Murat Şimşek ise konuya ilişkin paylaştığı görüşlerinde Almer AVM olarak en yaşlı müşterileri olan ve tarihe tanıklık etmiş olan Hınıslı’yı ağırlamaktan ve deneyim ile bilgilerinden istifade etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları kaydetti; “Almer AVM yönetimi olarak 100 yaşına basan bir ziyaretçimizin doğum gününü kutlamanın yanında aynı zamanda deneyimleri, sohbetleri ve bilgeliğiyle bizleri aydınlatan, vatan sevgisini aşılayan bir değerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” HABER: KAAN AKBAŞ