AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Türkiye emin ve güvenilir bir devlettir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Bu konuda hassasız. Türkiye emin ve güvenilir bir devlettir. Kimsenin can güvenliği tehdit edilemez. Bir gazetecinin kaybolması Türkiye'nin üzerinde hassasiyetle duracağı bir konudur' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Türkiye emin ve güvenilir bir devlettir'

AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını takip eden gazetecilerin çadırını ziyaret eden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı kapsamında yapılan sunumlara ilişkin bilgi verdi.

 
 
 

“En temel bilgelerden haberdar olmaması ile karşı karşıyayız” 

İstişare kampına ilişkin bilgi veren Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarınki konuşmasında önemli şeylere değineceğini söyledi. BM'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının önemli kısmının Filistin ve Kudüs olduğunu söyleyen Çelik, “Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasında Cumhurbaşkanımızın Kudüs meselesini gündeme almadığını söyledi. Ana muhalefet parti genel başkanının en temel bilgelerden haberdar olmaması ile karşı karşıyayız. Burada ürkütücü olan şudur, ikinci konumda olan bir parti önemlidir ama maalesef bu kadar temel bir konuda bile bu derece hata yapmaları diğer konularda nasıl çalışıyorlar diye ürkütücü bir tablo ortaya çıkartıyor” diye konuştu.