1.KAPADOKYA JUNİOR CUP TAMAMLANDI

Kayseri Gücü Futbol takımı tarafından ilk kez düzenlenen ve üç gün süren 1.Kapadokya Junior Cup geleceğin yıldızları yaz dönemi gelişim ve oryantasyon kampı turnuvası sona erdi.

1.KAPADOKYA JUNİOR CUP TAMAMLANDI

28-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Ürgüp Kapadokya Otel Mustafa’da düzenlenen 1.Kapadokya Junior Cup geleceğin yıldızları yaz dönemi gelişim ve oryantasyon kampı turnuvası oynanan yarı final ve final maçların ardından tamamlandı. Kayseri Gücü Futbol Kulübü tarafından ilki gerçekleştirilen 1. Kapadokya Junior Cup başladığı günden bittiği güne kadar bir birinden renkli görüntülere sahne oldu.  2007-2008 ve 2009 yaş gruplarının katılımı ile toplam 380 sporcu, antrenör ve veliler katıldı. Geniş kapsamlı görkemli bir turnuvaya ev sahipliği yapan Kayseri Gücü Futbol Kulübü bu her yıl geleneksel olarak düzenleyecek. 17 takımın geniş katılı ve katılan her takım 2007-2008 ve 2009 doğumlu sporcular ile 3 kategoride kıyasıya mücadele ettiler. Yapılan dev organizasyonda minik sporcuların aileleri ile birlikte doyasıya hem eğlendiler, hem de tadını çıkardılar.
 
Türkiye’de bir ilk gerçekleşti….
Kayseri Gücü Futbol Kulübü tarafından düzenlenen 1.Kapadokya Junior Cup geleceğin yıldızları yaz dönemi gelişim ve oryantasyon kampı turnuvasında Türkiye’de bir ilk gerçekleştirildi. Katılan her takıma kupa, plaket ve katılım belgeleri takdim edildi. Yapılan bu dev organizasyon sonunda katılan her takım oldukça memnun bir şekilde ayrıldılar.  Her takım katıldığı yaş gruplarında kıyasıya mücadele ettiler ve bir birinden önemli karşılaşmalar oynandı. Katılan 380 sporcu oldukça eğlenceli bir turnuvada boy göstermenin 3 gün boyunda tadını çıkarttılar. 
 
Gönüllerin şampiyonu oldular….
1.Kapadokya Junior Cup geleceğin yıldızları yaz dönemi gelişim ve oryantasyon kampı turnuvasında 2007 grubunda Adıyaman Spor Simoviç Futbol Kulübü birinci olurken, Kayseri Gültepespor Kulübü ikinci oldu. 2008 grubunda İstanbulspor alt yapı takımı birinci olurken, Kayseri Gültepespor Kulübü ikinci oldu. 2009 grubunda Aksaray Belediyespor birinci olurken,  Trabzon 1461 Futbol Kulübü ise ikinci olarak tamamlandı. Her yaş grubu lig usulüne göre oynanan maçların ardından çeyrek finali yarı final ve final maçları ile heyecan sona erdi. Katılan her takımda bir birinden yetenekli ve geleceğin yıldız adayları oynadıkları futbolla göz doldurdular.
 
Kayseri Gücü FK büyük işe imza attı…
1.Kapadokya Junior Cup geleceğin yıldızları yaz dönemi gelişim ve oryantasyon kampı turnuvasının ev sahipliği yapan Kayseri Gücü Futbol Kulübü kısa zamanda büyük bir işe imza attı. Böylesi ilk kez gerçekleştirilen bir turnuvada eksiksiz ev sahipliği yapan Kayseri Gücü Futbol Kulübü turnuva sonunda katılan takımlar tarafından büyük takdir toplarken, her takım memnun ve gönlü rahat bir şekilde ayrıldılar. Bu turnuvaya katılan takımları en iyi şekilde ağırlayan bir ekip olan Kayseri Gücü FK, Kayseri'yi de en iyi şekilde temsil ettiler.
 
Görünmez kahramanlar…
1.Kapadokya Junior Cup geleceğin yıldızları yaz dönemi gelişim ve oryantasyon kampı turnuvasında görünmez kahramanlar büyük bir başarıya imza attılar. Antrenörler İsmail Okumuş, Yavuz Durumel ve turnuva koordinatörlerinden Şirvan Şirvani gibi tecrübeli isimlerin birlikte ev sahipliği turnuvada bu üç ismin hakkını ödemek oldukça zor. 3 boyunca turnuvanın her şeyi ile gece-gündüz demeden ilgilenip takımlar tarafından ise sevgi ve saygı ile anıldılar.