'18 BİN TON ASFALT KULLANILACAK'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bürokratlarıyla birlikte gerçekleştirdiği 3,5 saatlik koordinasyon toplantısının ardından sahaya çıkarak yatırımları yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Bulvarı'ndaki asfalt çalışmalarını da takip etti.

'18 BİN TON ASFALT KULLANILACAK'

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden 15 Temmuz Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarına katıldı. Bulvarın son durumuyla ilgili bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, yoğun bir şekilde devam eden asfalt çalışmalarını takip etti. 
 
15 Temmuz Bulvarı’ndaki çalışmaların sezonun en büyük asfalt çalışması olduğunu vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, “15 Temmuz Bulvarı’nın alt yapısı tamamlandı ve asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyoruz.15 Temmuz Bulvarı 4 kilometre uzunluğunda bir bulvar. Tamamen bittiğinde 18 bin ton asfalt kullanılmış olacak” dedi.
 
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını, buradan 15 Temmuz Bulvarı’na trompet kavşağı ile geçiş yapılacağını dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, “Ardından bulvarı Hacılar, Hisarcık ve Talas’a bağlayacağız. Eylül ayında tamamlanacak olan Derevenk Viyadük’üyle de Malatya Yolu’na bağlanmış olacak” diye konuştu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, asfalt çalışmalarını takip ederken çevredeki vatandaşlarla da sohbet etti ve çocuklara Kayserispor forması hediye etti. BÜLTEN